PvdA op 8 zetels. Tijd voor een feestje

De taak voor de P v d Allochtonen zit erop.     Er is nog maar weinig vertrouwen in de Partij van de Arbeid. Volgens de peilingen van Maurice de Hond komt de PvdA onder leiding van Diederik Samsom op een laagterecord van 8 zetels uit: één zetel minder dan vorige week. Zo laag stond de regeringspartij nog nooit in de peilingen.

De PvdA heeft ondermeer gezorgd voor islamisering, waar in de begintijd de A voor de Arbeiders stond is dat de laatste jaren veranderd in Allochtonen. Nederlandse arbeiders hebben al lang niks meer aan de PvdA omdat de uiterst linkse partij met gratis geld strooit. Uitkeringrn in overvloed weg gaf waardoor de arbeider juist moet inleveren om zo de werkloze te sponsoren.

Daar in tegen zijn Allochtonen wel beter af met de PvdA. Ze krijgen met steun van deze partij, islamitische scholen, winkels, moskeeën en als klap op te vuurpijl was de planning van afgelopen week een brug zodat illegalen vluchtelingen legaal  naar Europa konden komen. De PvdA lijkt dus afgeschreven en de grootste partij zou de PVV zijn met 38 zetels. 

Screenshot_2016-03-06-22-17-31-1

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!