Vrouwen geven toe: Mannen zijn niet veilig voor vrouwen in islam

Kopvodden willen alleen door kopvodden geholpen worden.
Waar links Nederland ons om de oren slaat over vrijheid van godsdienst horen we ze nooit over gelijke behandeling tussen man en vrouw.
In Tilburg start Karima Ben.Mohand de eerste dagopvang exclusief voor vrouwen met een beperking in zorgcentrum de Bijsterstede in de Tilburgse wijk Theresia. Zowel de cliënten als het personeel bestaat uit vrouwen.

Vanaf deze week start ze Souad, zorg vanuit het hart. Souad is de naam van het zusje van Ben.Mohand. Ze is 25 jaar, maar heeft het geestelijk vermogen van een baby van zes maanden. Voor Karima is Souad de inspiratie voor de opvang van vrouwen met een beperking, een service die ze elders niet tegenkomt. “TILBURG – Karima Ben.Mohand start de eerste dagopvang exclusief voor vrouwen met een beperking in zorgcentrum de Bijsterstede in de Tilburgse wijk Theresia. Zowel de cliënten als het personeel bestaat uit vrouwen. Vanaf deze week start ze Souad, zorg vanuit het hart. Souad is de naam van het zusje van Ben.Mohand. Ze is 25 jaar, maar heeft het geestelijk vermogen van een baby van zes maanden. Voor Karima is Souad de inspiratie voor de opvang van vrouwen met een beperking, een service die ze elders niet tegenkomt. “Heel veel ouders vinden het net als mijn ouders prettig dat hun kwetsbare dochter in een omgeving zit met alleen vrouwen. Dat geldt voor andere cliënten en voor personeel.” Ben.Mohand wil vooral niet de indruk wekken dat ze iets heeft tegen mannelijke verzorgers. “Het is niet mijn intentie mannelijke verzorgers af te kraken. Helemaal niet, ik heb daar juist veel respect voor. Maar er is veel vraag naar een omgeving met alleen vrouwen. We willen een beschermde en veilige omgeving creëren, zodat ouders tijd voor zichzelf kunnen nemen in de wetenschap dat hun kind veilig is. Bij die omgeving voor kwetsbare vrouwen met een beperking horen geen mannen.” Heel veel ouders vinden het net als mijn ouders prettig dat hun kwetsbare dochter in een omgeving zit met alleen vrouwen. Dat geldt voor andere cliënten en voor personeel.” Ben.Mohand wil vooral niet de indruk wekken dat ze iets heeft tegen mannelijke verzorgers. “Het is niet mijn intentie mannelijke verzorgers af te kraken. Helemaal niet hoor”. Maar eigenlijk geven ze eindelijk toe dat inteelt (neef-nichthuwelijken) dus een groot probleem geeft: massa’s mensen met beperkingen. Vandaar dat er veel vraag naar een omgeving met alleen vrouwen is. We willen een beschermde en veilige omgeving creëren, dat gaat niet met mannen. Dan kunnen ouders tijd voor zichzelf nemen in de wetenschap dat hun kind veilig is. Bij die omgeving voor kwetsbare vrouwen met een beperking horen geen mannen.” Islamisering en weg met Nederlandse normen en waarden zet gewoon door – Origineel HIER

2 thoughts on “Vrouwen geven toe: Mannen zijn niet veilig voor vrouwen in islam”

  1. Willen jullie tekst en foto van Brabants Dagblad van jullie site en facebookpagina verwijderen, is niet toegestaan ivm copyright.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!