3 miljoen haatbaarden naar Europa

Haatbaarden liever naar Europa dan terug naar eigen land

Drie miljoen Afghanen dreigen Pakistan te worden uitgezet. Ze willen niet terug naar hun eigen land, maar mikken op een enkeltje Europa.

IMG_20160227_105631‘Kunt u ons niet aan een visum voor Nederland helpen?’ vraagt de zestig­jarige Afghaanse parfumverkoper Mohammad Nabi Habibi. Hij kijkt zo zielig mogelijk, want hij wil niet terug naar Afghanistan. ‘Wat moet ik daar? We hebben er niets. Mijn kinderen zijn hier geboren. Schiet me dan maar dood!’ roept hij geëmotioneerd.

halal

Dit alles is natuurlijk 1 grote leugen! Wij weten wel waarom zij naar West-Europa willen. Geld, de vrouwen, sociale stelsel, gratis eten, gratis onderdak, gratis gratis GRATIS!!!

Ja dames en heren, berg u maar er komen dus weer miljoenen haatbaarden, rapefugees, kansenparels, cultuurverrijkers, bontkraagjes aan. Houdt uw kinderen, vrouwen en naasten maar thuis.

Was dit weer een gevalletje doofpot? Wij denken van wel, gelukkig hebben wij weer het een en andere gespot en kunnen wij u op de hoogte stellen van deze angstige toekomst blikken. Wij roepen daarom weer hard, SLUIT NU DE GRENZEN, STEM 6 APRIL NEE TEGEN HET ASSOCIATIEVERDRAG MET OEKRAÏNE. STEM PVV, want wij willen toch ook een mooi en ISLAM vrij NEDERLAND!?

pinokkio rutte

Of heeft u liever halal vreten in de supermarkten, halal zwemmen op de vrijdagavonden, gejengel van de haatkazernes op vrijdagmiddag, opsporing verzocht gevuld met kansenparels, zwartjes, cultuurverrijkers en bontkraagjes? De keuze ligt bij u zelf. Red Nederland, kom in opstand!

slider6_1

Rutte en Co vertelden ons dat de asieltsunami op zijn retour was, UHM RUTTE????? 3 miljoen fucking haatbaarden, rapefugees onderweg. Zij worden vast niet bij u in de achtertuin geplaatst!? RUTTE en CO SHAME SHAME SHAME!

5331522-7956127

Lieve mensen, wees op uw hoede voor u zelf, uw kinderen, uw VROUWEN en uw naasten want NEDERLAND is aan het islamiseren.

Bron: Elsevier.nl

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!