MINDER MINDER MINDER Marokkaanse vlaggen tijdens de NEDERLANDSE Dodenherdenking!

Vorig jaar zagen we WEER een Marokkaanse vlag op een Nederlandse Dodenherdenking, in Utrecht dit keer. Ook was eerder bij een herdenking het Marokkaanse volkslied te horen. Sinds jonge Marokkanen in 2003 de Dodenherdenking verstoorden, door met kransen te voetballen, proberen politici deze groep te betrekken bij 4 mei. “Marokkanen gaven hun leven voor de verdediging van Nederland” kwam in het nieuws en links Nederland was maar wat blij met dit plotselinge gedeelde verleden. Maar het is NIET WAAR! Marokkanen hebben hier in de meidagen van 1940 geen schot gelost! Er zijn zelfs lespakketten uitgegeven (die nog steeds worden gebruikt) over deze leugen. Totaal ongepast aangezien er 0 Marokkanen hebben gestreden in of voor Nederland. Dus willen meer of minder Marokkaanse VLAGGEN op onze Nederlandse Dodenherdenking? LEES vooral de onderstaande linkjes voor MEER informatie over de Marokkaanse oorlogshoax!!!!!!!!!!!!! 
b54587b5b592c44c64d7aac838e9184f

  1. Historici over de Marokkaanse leugen.  En HIER het hele artikel (PDF)
  2. Schoolmateriaal met Marokkaanse leugens, nog MEER schoolmateriaal met Marokkaanse leugens HIER
  3. Politieke vragen over de Marokkaanse leugens in Utrecht HIER
  4. Vlaggen op 4 mei
  5. Volkslied van Marokko tijdens Dodenherdenking.
  6. Kransen vertrapt door Marokkanen
  7. Marokkanen voetballen met kransen
  8. En voor diegene die het dan PERSEEEEEE over de Marokkaanse bijdrage tijdens WO2 in EUROPA willen hebben…. lees HIER meer over de ‘Marokkaanse behandeling‘.

Archivaris Frank de Klerk: “Als ik in de stoet naar de begraafplaats loop, kijk ik met een schuin oog naar de Franse deelnemers. En dan schaam ik me. Ik vind het schandalig dat de Marokkanen een hoofdrol opeisen. Er is maar een woord van toepassing op het verhaal dat op Zeeuwse bodem Marokkaanse soldaten zijn gesneuveld: kolder.”

OorlogsHoax

2 thoughts on “MINDER MINDER MINDER Marokkaanse vlaggen tijdens de NEDERLANDSE Dodenherdenking!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!