Aangifte tegen burgemeester Weert

’Opsluiten asielzoekers is wederrechtelijke vrijheidsberoving’

De Bond van Wetsovertreders doet aangifte tegen burgemeester Jos Heijmans van Weert. 1Limburg meldt dat volgens de bond de burgemeester zich schuldig gemaakt aan ‘wederrechtelijke vrijheidsberoving’ door gelukzoekers tijdens de jaarwisseling ‘op te sluiten’ in het Weerter azc.

Heijmans kondigde voor de feestdagen een noodbevel af uit angst voor ongeregeldheden door een groep Noord-Afrikaanse gelukzoekers die in het azc zitten. De groep maakt zich al een tijd schuldig aan winkeldiefstallen, zakkenrollerij en intimidatie.

De bond is het niet met het besluit eens en is daarom tot aangifte overgegaan.

10 thoughts on “Aangifte tegen burgemeester Weert”

 1. Het moet niet gekker worden, straks gaan de criminelen hier de dienst uitmaken. Nou die burgemeester deed het goed. Bond van wetsovertreders, het moet niet gekker worden

 2. Heb je een burgemeester die opkomt voor de veiligheid van ZIJN burgers en word ie aangeklaagd ook nog. Waar gaat het heen hier in ons eigen land? Het Nederlands recht groeit steeds meer krom.

 3. Eindelijk is er eens iemand die optreed tegen die bende, als we jullie geloven is het beter dat ze onschuldige mensen belagen bestelen en aanranden ,maaaaar jullie zitten hoog en droog en hebben geen last van dat uitschot!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Geweldig die burgemeester komt tenminste op voor de burgers,iedereen moet achter de burgemeester gaan staan.
  Het moet niet zo zijn dat crimineel gedrag getolereerd mag worden en eigen burgers niet veilig over straat kunnen.
  wat zijn dat weer voor een idioten die een rechtzaak tegen hem aanspannen.
  zij hebben natuurlijk nergens last van en vinden burgers die daar wel mee te maken hebben onbelangrijk.
  Ik sta pal achter de burgemeester en heb groot respect voor hem.

 5. Top Dat hij zo de burgers beschermd.Dit is nog maar een schijntje .Die zijn eigen niet kan aanpassen Terug maar waar ze vandaan komen.Daar komen ze er zo niet af.De burgemeester heeft goed gehandeld .

 6. “De groep maakt zich al een tijd schuldig aan winkeldiefstallen, zakkenrollerij en intimidatie”. Wat doen deze gelukszoekers dan überhaupt nog in Nederland! Geef de echte vluchtelingen hulp en de raddraaiers enkele reis retour naar ‘t land van herkomst. De burgemeester heeft zijn stad beschermd en daarmee juist gehandeld.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!