ALARM! Europa zal geconfronteerd worden met 15 miljoen Afrikaanse gelukzoekers!

15 miljoen Afrikanen gaan in de komende vier jaar op weg naar Europa. Waarschuwt de Oostenrijkse militaire inlichtingendienst (HNaA).

Het gaat om een “leger” van Afrikanen die zich aangetrokken voelen door de bijdragen en de welvaart van de Europese landen en daarom hun thuisland willen verlaten in de hoop op een beter leven.

De Afrikanen worden in het bijzonder verwacht uit landen als Nigeria, de Democratische Republiek Congo, Soedan en Ethiopië. Het is een immigratiegolf die “massaal zal groeien” als de EU niet handelt, waarschuwt HNaA.

De reden voor de verwachte tsunami van immigratie is een groeiende werkloosheid in deze landen. Dit zijn landen met een enorme geboorteoverschot en een waanzinnige toename van de bevolking, maar met een relatief lage economische groei.

HNaA wijst er duidelijk op dat deze Afrikanen “economische vluchtelingen” zijn die “in de eerste plaats om economische redenen” naar Europa komen, in tegenstelling tot die uit landen als Somalië en Eritrea.

HNaA stelt voor dat de EU zijn grensbescherming versterkt tegen de derde wereld en een serieuze poging doet om illegale immigranten te repatriëren, om aan te tonen dat het niet de moeite waard voor Afrikanen is om te proberen Europa te bereiken. Zij stelt ook voor maatregelen te nemen die de Afrikaanse economieën moet helpen om banen te creëren om de golf van immigranten tegen te gaan.

Er zijn nog meer economische vluchtelingen

De inlichtingendiensten waarschuwen: het aantal economische vluchtelingen zal aanzienlijk toenemen tot 2020. Dit is te wijten aan de sterke stijging van de werkloosheid in de getroffen landen.

Het “arbeid overschot” in de belangrijkste landen van Afrika zal in 2020 meer 15 miljoen mensen naar Europa brengen “- een machtig leger van potentiële immigranten  die een Europees perspectief zoeken, omdat ze thuis geen baan en geen toekomst hebben.

Met een dergelijk massaal groeiende toestroom van gelukzoekers uit Afrika, zal “de behandeling van economische migranten de EU aanzienlijk veranderen,” zegt het rapport. Het is noodzakelijk om een ​​betere bescherming van de EU-buitengrenzen en verbeterde overeenkomst voor de terugkeer van afgewezen gelukzoekers.

BRON

 

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!