Alarm: Sterke stijging van seksuele misdaden in Zweden

you-cant-rape-meHet aantal vrouwelijke slachtoffers van seksuele misdrijven is in een paar jaar meer dan verdubbeld. Alleen al in 2015 verklaarden drie procent van de vrouwen dat ze onderworpen zijn geweest aan een seksuele misdaad, volgens een veiligheidsonderzoek van Brå (Zweedse Misdaadpreventie Raad), die vandaag is gepubliceerd.

Vanaf 2012 tot 2015 is het aantal seksuele misdrijven, met name tegen jonge vrouwen verdubbeld, en het handelt niet om een “grotere neiging om aangifte te doen”, aangezien het onderzoek is gebaseerd op interviews met circa 12 000 mensen. Daarnaast waren 29  procent van de seksuele misdaden tegen de vrouwen zeer grof.

60 procent van de seksmisdaden werd uitgevoerd op openbare plaatsen, en in 70 procent van de gevallen door een onbekend persoon. In de leeftijdsgroep 16-24 jaar zijn 9 procent van de vrouwen slachtoffer geworden van een seksuele misdaad.

verkrachting-statistiek-diagram

(grijs) Aantal verblijfsvergunningen aan asielzoekers tijdens het jaar – (rood) Aantal aangemelde verkrachtingen tijdens 1980-2008 (Bron: Immigratiedienst, BRÅ)

 

Nergens in het onderzoekrapport van Brå wordt een correlatie gelegd met de massa-immigratie, maar een eerdere statistiek van 2008 vertoont duidelijk een samenhang met de massa-immigratie.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/11/03/antalet-sexbrott-mot-kvinnor-fordubblade-pa-tre-ar/

en

BRON & CONTENT

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!