Almere zet club die haatimam Al-Hadded uitnodigde in om ‘vluchtelingen’ te integreren

De wethouder heeft met meerdere organisaties gesproken

De wethouder heeft met meerdere organisaties gesproken

Moslimjongeren Almere is door de gemeente gevraagd om te helpen bij de integratie van vluchtelingen in de stad. De jongerenorganisatie is omstreden omdat die meerdere keren islamistische predikers uitnodigde om te praten over het geloof.

Meerdere partijen gevraagd
De gemeente benadrukt dat het één van de vele partijen is die donderdagmiddag door wethouder Froukje de Jonge was uitgenodigd om te praten over het begeleiden van statushouders. Zo zijn bijvoorbeeld ook kerken, de vrijwilligers centrale en Humanitas uitgenodigd.

De bedoeling van de bijeenkomst was ook om de verschillende organisaties elkaar te laten ontmoeten en om te bespreken op welke manier ze kunnen helpen.

De PVV heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld over het uitnodigen van de jongerenorganisatie.

College nu helemaal van het padje. Club die haatimam Al-Haddad uitnodigde moet helpen integreren. Vragen!!! http://bit.ly/2gqLTUt 

01.jpg

Iman Al Haddad deed, tijdens een eerder bezoek aan Almere op uitnodiging van de Moslim Jongeren Almere in februari 2014, al harde uitspraken. Zo stelde hij dat de islam niet alleen een religie is, maar ook een totaal systeem voor een land. Daar vallen ook de strafwetten onder. Een afvallige moslim verdient in een islamitisch land de doodstraf, want dat is volgens Al Haddad hoogverraad. Almere Deze Week >>

1 thought on “Almere zet club die haatimam Al-Hadded uitnodigde in om ‘vluchtelingen’ te integreren”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!