‘Jongeren’ bekogelen Politie met stenen en slopen ook bushokje in Almere

Meer dan honderd ‘jongeren’ zijn woensdagmiddag in de Almeerse wijk Tussen de Vaarten op zoek gegaan naar een zogenoemde horrorclown. Via Instagram had de clown gemeld dat hij daar tegen 16.30 uur zou verschijnen.
almereclownNaast veel cultuurverrijkers was er ook veel politie op de been. In eerste instantie stond er één motoragent, maar nadat kansenparels een steen naar hem gooiden, werd om versterking gevraagd. Meer agenten kwamen toegesneld en dreven de groep uit elkaar. De horrorclown zelf is overigens niet gesignaleerd.8b6b10b44a7620f46bd3d27ba591bb6b-778x427De politie bevestigt dat er enkele tientallen agenten ingezet zijn op het moment dat de sfeer grimmig werd en de aanwezigen met stenen gingen gooien. Ook is er een bushokje vernield. Er is maar één persoon aangehouden.
culal4dw8aakde3De politie is al dagen op zoek naar de clown die de afgelopen dagen is opgedoken in de Stripheldenbuurt en de Literatuurwijk. Een persoon verkleed als clown zou een mes bij zich dragen en achter mensen aan hebben gerend. Een jongen van elf jaar heeft aangifte gedaan vanwege bedreiging. – BRON
horrorjjclownculaitzxyaa4pwa

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!