Schutter München is GEEN Iraniër maar een Syriër uit Homs

Ali David Sonboly is geen Iraniër maar een pro-Turkije islamist uit Syrië. Hij had een geschiedenis met Interpol en hij werd door hen in de gaten gehouden.

Ten eerste is er maar een manier om de naam Sonboly in het Arabisch te spellen: (سنبلي), maar in het Engels, Duits of Nederland kan het op meerdere manieren gespeld worden zoals: Sunbulli, Sonboly), maar in het Arabisch blijft het dezelfde spelling: سنبلي. Als je geen Arabisch spreekt, dan weet je ook niet waar je naar moet zoeken. Als je de clan van Sonboly onderzoekt, en zelfs Sonboly’s eigen Facebook dan kom je erachter dat de Turkse vlag een belangrijk symbool voor hen is.

as1 copy

Screenshot van Ali Sonboly’s Facebook pagina, met een Turkse vlag als banner. Update 23 juli 2015

Ok, misschien kreeg hij gewoon een hard plassertje van de rode kleur en de halve maan? Maar zijn clan die in Syrië en Turkije leeft zijn ook trots op de Turkse vlag zoals je kunt zien op hun Facebook pagina’s! Zijn liefde voor de Turkse Erdogan is evident, en hij leefde in een Turkse buurt.
WAAROM wordt hij dan als een Iraniër bekendgemaakt terwijl hem dat een shi’itische moslim zou maken?  Is het mogelijk dat Duitsland wraak (of vermindering van steun voor de vluchtelingenstroom) wil voorkomen wanneer Duitsers zouden weten dat het een Syrische vluchteling betreft en GEEN Iraniër?

 De clan (familie) komt oorspronkelijk uit Homs, Syrië. Van waaruit ze zich hebben verspreid naar Jemen, Saudi Arabië, de VS en Canada. Als je ze even opzoekt dan kun je hun voorliefde voor Turkije gelijk zien zoals: HIERRR, HIERRR leeft in Chicago, Soennitisch met een hoofddoek uit Homs, Syrië , ook: HIERRR, and HIERRR, and HIERRR, and HIERRR zij zijn van het islamsoort van anti-Assad en pro-Turkije.

as4 copy

En de Arabische versie van Sonboly geeft dezelfde resultaten: HIERRR en HIERRR.

akh copy

Een clanlid, Ziyad Sonboly houdt van scherpschutters en hij is duidelijk Syrisch en te zien met een Syrische vlag. Als de schutter in München dus een Iraniër was zogenaamd, WAT deed hij dan op zijn Facebook met een Turkse vlag. Wat doen zijn familieleden allemaal met Turkse vlaggen op hun Facebookpagina’s?

OHJA: Er is ook een foto van hem waar hij gearresteerd is geweest (alleen de achterkant is nu beschikbaar), en hij ziet er uit als een grote brede jongen (die in de gaten werd gehouden door Interpol dus). Maar in de media verschijnt ENKEL de foto waar hij nog een kind is. Terwijl op de video’s die zijn verschenen van de moordpartij in München op social media te zien is dat hij niet zo klein en jong is. Zijn er opeens geen foto’s meer waar hij er uit zag zoals het werkelijk was: een grote volwassen man? Hieronder zie je dus LINKS de foto van toen hij gearresteerd werd, en rechts het babyfacejongetje dat de media verspreid. Welk doel dient dit?

AS5 copy

 

munich-8Trouwens, dezelfde Politiechef Hubertus Andraes die later veelvuldig in het nieuws was, gaf in eerste instantie een ander verhaal dan wat later verspreid werd. Namelijk: “er ligt al een dossier over hem bij Interpol”. Deze informatie werd later bevestigd HIERRR. Maar dit werd later allemaal genegeerd en onder het Perzische tapijt geveegd.

as6 copy

Maar later werd er in de Duitse pers gezegd dat het om een extreemrechtse terrorist ging, zoals Anders Breivik. En weer later werd het verhaal dat het gewoon een gekkie was met een obsessie met massa ‘shootings’. Maar WAAROM werd hij dan in de gaten gehouden door Interpol? Wat doet een Iraniër met een Turkse vlag, en waarom is iedereen uit zijn clan pro-Turkije islamisten? Waarom schold hij in het Turks? Sonboly was een getrainde schutter, dus waarom zelfmoord plegen: was het wel zelfmoord? Lees MEER bij de bron HIERRR.

1 thought on “Schutter München is GEEN Iraniër maar een Syriër uit Homs”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!