De Anti-zwarte Pieten groep richt zich nu op kleine kinderen!

De Anti-zwarte Pieten groep richt zich nu op kleine kinderen, en verbinden Zwarte Piet direct aan slavernij!

Bestel nu! Het Anti-Zwarte Piet indoctrinatiepakket voor zesdegroepers
Het kinderfeest-seizoen is definitief afgetrapt!

De discussie over een kwetsvrij Sinterklaasfeest is op zich legitiem maar valt sinds de anti-Piet-milities kinderen bij de intocht in gevaar brachten, niet meer normaal te voeren. Tel daar tokkieoïde totaalracisme van de rabiate pro-Piet-eskaders bij op en u ziet: het redelijke middenveld dat best te porren is voor een roetveeg hier en een gouden oorbel-onderhandeling daar, is weggeblazen.

De eerste ronde in het jaarlijkse Blackface Boksgala is van start; de anti-hoek deelt een uppercut uit in de vorm van een lespakket dat zo militant en provocatief is, dat het er toch sterk op lijkt dat ze niet staan te popelen om dialoog te voeren en consensus te bereiken. De club Nederland wordt beter, een losvast allegaartje van activisten u welbekend van onder andere gewelddadige opstootjes rond de Sinterklaasintocht in Gouda, stelt het op haar site beschikbaar.

Het pakket richt zich op basisschoolkinderen en het is opmerkelijk te noemen, onder andere omdat het slavernij en Zwarte Piet direct met elkaar verbindt.

screen-shot-2016-09-27-at-7-08-13-pm

Daarnaast leren kinderen dat karikaturen kwetsend en gemeen zijn, want humor, dat moeten wij niet willen met ons allen. Waarom de twee foto’s uiterst rechts een karikatuur zijn, is ons verder ook niet duidelijk.

whatsapp-image-2016-09-27-at-6-15-55-pm

En natuurlijk is daar de gedachtenpolitie, zomaar ‘zo’ (lees: anders dan herstelbetalingsbelusten) denken, dat MAG helemaal niet.

whatsapp-image-2016-09-27-at-6-17-55-pm

Enfin, grasduint u zelf gerust door de vier presentaties (menu links) met ieder zo rond de 30 slides. En wees gewaarschuwd, als de school van uw kinderen deze lessen aankondigt, dan weet u wat ze te wachten staat. Beter doet u dan wat sommige ouders op 5 december doen: u houdt ze demonstratief een dagje thuis. Want er valt best te praten over een invulling van het Sinterklaasfeest die voor iedereen leuk is, maar aan brainwashen, drammen en dreigen gaan we niet toegeven. Dát is nog eens een waardevolle les voor kinderen.

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!