Arrestaties door politiemacht in Poelenburg

De politie heeft gisteravond acht overlastgevers aangehouden in de Zaandamse wijk Poelenburg.

Waar en hoe laat de acht precies zijn aangehouden en of ze nog vast zitten, kon een woordvoerster van de politie vannacht niet zeggen. Ook kon ze niet bevestigen dat het om buurtbewoners gaat, zoals de regionale omroep meldt.

In Poelenburg is het al een paar weken onrustig. De wijk kwam in het nieuws door klachten over overlast en intimidatie bij een supermarkt door Turkse jongeren. Het personeel zou vanwege de intimidatie bang zijn om de winkel te verlaten en ook klanten hebben er last van. De jongeren zouden ook voor de supermarkt staan, harde muziek draaien en passanten intimideren. Ook agenten worden intimiderend bejegend.

Maandagavond lieten de gemeente Zaanstad, de politie en het Openbaar Ministerie al weten dat er extra cameratoezicht komt. Ook gaat de politie optreden tegen samenscholingen, komen er mogelijke gebiedsverboden en extra surveillances. Volgens NH wemelde het van de politie bij de supermarkt.

. Inmiddels 8 aanhoudingen . Uiteenlopende feiten.

2 thoughts on “Arrestaties door politiemacht in Poelenburg”

  1. Welkom in het verturkte Nederland als jaren geleden al door de daarom door de linkse ‘elite’ weggehoonde Wladimir Arn beschreven. Maar hij had helemaal gelijk. Met dank aan de Eigen Volk Laatst Partij (PvdA). En nu? Weer op die landverradersclub stemmen?

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!