@KNVB GRIJP IN!! Na inzamelingsactie nu BENEFIETTOERNOOI voor MOORDENAAR van Richard Nieuwenhuizen *UPDATE*

GEEN WOORDEN voor deze laffe actie van de familie en van Hanna van Putten van voetbal club Nieuw-West!! Na de inzamelingsactie van Ikram Dardak op Facebook komt er nu een BENEFIETTOERNOOI (waar misschien wel weer Nederlanders worden doodgeschopt?)….. Want volgens penningmeester (met telefoonnummer!) van Nieuw-West en organisator Hanna van Putten is het niet zo dat er is bewezen dat MAROKKAAN El Hasan Dardak Richard Nieuwenhuizen heeft doodgetrapt. Maakt deze cultuurverrijkster helemaal NIKS uit dat het tot in de HOGE RAAD tot een veroordeling is gekomen. Wat een walgelijke mensen zijn er toch op deze wereld. Artikel uit het Parool onder de foto!

Tekst van het PAROOL:

Leden van voetbalclub Nieuw -West United organiseren een voetbaltoernooi waarbij de opbrengsten gaan naar de voetbalvader die is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf wegens de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen in 2012. Het benefiettoernooi wordt op zaterdag 7 januari en zondag 8 januari gespeeld. Seniorenteams betalen 70 euro voor hun deelname, jeugdteams 50 euro. Het totaal opgehaalde bedrag, inclusief inkomsten in de kantine en vrijwillige donaties, gaat naar de vader die betrokken was bij de dood van Nieuwenhuizen. “Of hij het nu wel of niet gedaan heeft. Wij willen zijn gezin graag helpen,” zegt contactpersoon Hanna van Putten, die de aanmeldingen voor het toernooi gaat verzamelen. “Zijn schuld is volgens ons in ieder geval nooit bewezen.”De organisatoren kwamen op het idee voor het benefiettoernooi omdat de broer van de veroordeelde vader bestuurslid is van Nieuw-West United. Eerder organiseerden familieleden ook al een inzamelingsactie voor de vader, inmiddels op vrije voeten wegens goed gedrag, die een schadevergoeding van 60.000 euro moet betalen. Als hij half januari de schadevergoeding niet heeft betaald, zal een deurwaarder beslag leggen op zijn inboedel en dreigt hij opnieuw een jaar in de gevangenis te moeten doorbrengen, schrijven de familie­leden in een brief. In de brief wordt gesproken van ‘een wanhopige oproep tot hulp’ voor de Marokkaanse vader, ‘die veel onrecht is aangedaan’. ‘Deze actieve voetbalvader heeft slechts getracht om de boel te sussen en een einde te maken aan een akkefietje op het voetbalveld en dat is hem duur komen te staan.’ De actie van de familieleden staat los van het voetbaltoernooi. Van Putten: “De familie van de man kennen we niet. Ons doel is om een gezin in nood bij te staan. Zie het als een soort liefdadigheid. Maar als we te weinig aanmeldingen krijgen, gaat het niet door. Dan is het zonde van onze tijd.”  De 41-jarige Richard Nieuwenhuizen was grensrechter bij een wedstrijd tussen de B-jeugd van Buitenboys uit Almere en Nieuw Sloten uit Amsterdam. Nadat de wedstrijd uit de hand was gelopen, werd Nieuwenhuizen belaagd door spelers van Nieuw Sloten, waarbij hij werd geschopt en geslagen. Een dag later overleed hij in het ziekenhuis. De dood van de grensrechter leidde tot een golf van verontwaardiging over geweld op en rond het voetbalveld. – BRON

UPDATE: Het bestuur (waar Hanna van Putten dus onderdeel van is) van de club suggereert nu dat ze van niks weten en dat Hanna van Putten nergens iets mee te maken heeft. Maar raar genoeg staat haar positie als bestuurslid (penningmeester) opeens vacant! De ontkenning zal wel te maken hebben dat ze beweren dat ze net een deal hebben met ING….En dat ze dus de slechte publiciteit niet kunnen gebruiken (wat zij zelf ook weer ontkennen…) Ach, het internet vergeet niet hoor Hanna van Putten, dus ter herinnering even een Google screenshot:

Hey! Hanna van Putten!!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!