Supersimpele bokkenpootjestaart (met advocaat!)

Een heerlijk recept van Annemieke. Supersimpel en zonder oven te maken!
Dit heb je nodig: 2 pakjes bokkenpootjes, 500ml slagroom, 1 kopje advocaat, een halve boerencake, 5 zakjes vanillesuiker, 1 zakje klopfix, De verhoudingen zijn voor een springvorm van 22cm
Zo doe je het:  Bekleed de bodem met bakpapier. Snijd van een half pakje de bokkenpootjes over de lengte door de helft. Snijd de cake in plakken en bekleed hier de bodem van de springvorm mee, druk de cake goed aan op de bodem zodat het 1 geheel wordt. Zet tegelijkertijd om de randen halve bokkenpootjes. Als je er vervolgens voorzichtig wat cake tegenaan drukt, blijven de bokkenpootjes staan. Door het slagroommengsel blijven de bokkenpootjes straks plakken aan de taart.

http://sweetlittlekitchen.nl/bokkenpootjestaart

Maak de slagroom vulling. Doe de slagroom in een kom met de vanillesuiker en de klopfix. Mix tot een stevig mengsel. Stort een laag slagroom op de cake. Dit mag een flinke laag zijn. maak het wat glad met een spatel. Doe vervolgens een laag advocaat over de slagroom. Doe daar overheen een laag halve bokkenpootjes. Verdeel vervolgens de rest van de slagroom over de advocaat en bokkenpootjes heen. Eindig met nog een lag advocaat en nog wat losse stukjes bokkenpootjes. Laat de taart minstens 2 uur opstijven!

http://sweetlittlekitchen.nl/bokkenpootjestaart

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!