Brand de auto’s van ongelovigen uit!

Jihad: In het hele land branden de auto’s van de ongelovigen

Molenwijk in Den Haag geplaagd door autobranden, nu zesde op rij

15 mei – In de Ketelstraat in Molenwijk in Den Haag is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Het is inmiddels al de zesde autobrand of poging daartoe op rij in korte tijd in de wijk.

Omroep West >>

Elfde autobrand in Vlaardingen

9 mei – In de nacht van zondag op maandag is er opnieuw een auto uitgebrand in Vlaardingen. Het is alweer de elfde autobrand in Vlaardingen in ongeveer anderhalve maand tijd.

AD >>

Autobranden worden landelijke plaag

9 mei – Autobranden zijn een plaag aan het worden, bericht De Telegraaf. Volgens de krant gingen op meerdere plekken in het land de afgelopen maanden in totaal honderden auto’s in vlammen op, vaak geconcentreerd in een klein gebied. “Het zijn regionale golven, veroorzaakt door zieke geesten”, aldus een woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars.

Beveiligingsnieuws >>

Opnieuw auto’s in brand in Culemborg

24 april – De afgelopen week werd op zeker tien plaatsen brand gesticht in Culemborg. De politie denkt dat meerdere daders daar verantwoordelijk voor zijn.

RTVU >>

Opnieuw auto’s in brand gestoken in Ede

7 mei – De wijk wordt geteisterd door enkele tientallen jongeren, overwegend van Marokkaanse afkomst. Ze stichten brand en richten vernielingen aan. Volgens de jongerenwerk-stichting Samenstede eisen ze een nieuw onderkomen na de sluiting van hun buurthuis.

NOS >>

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!