Breaking news!!! AZC van de baan

afbeelding-vb
foto VD Wethouder Floor Kist vanavond tijdens het afleggen van de verklaring: ‘Er komt de komende jaren geen AZC op het terrein van Schakenbosch’.

Breaking news: AZC van de baan……..

Wethouder Floor Kist heeft vanavond aan het begin van de raadsvergadering een verklaring afgelegd. Hij deelde mede dat de komst van een AZC in Leidschendam-Voorburg van de baan is. Dit bleek uit contact gisteren tussen burgemeester Klaas Tigelaar en het COA. Het gaat in ieder geval om de jaren 2016 en 2017. Het is niet duidelijk wat er verder met de daarvoor bestemde grond op het terrein van Schakenbosch gaat gebeuren.

“Na maandenlang protest acties te hebben gevoerd, lijkt het erop dat het verzet toch gewerkt heeft! In de gemeente hebben we zelfs een referendum  gehouden. Uit diverse takken van de plaatselijke bevolking hebben zich insprekers gemeld die keer op keer bij de raadsvergaderingen aanwezig waren. Allen de Christelijke achterban van de gemeente waren altijd voorstanders en wilden de vluchtelingen een warm onthaal geven. Aldus een trotse inwoner die er altijd aanwezig was en zelf ook diverse keren inspreker is geweest”!

 

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!