Breaking nieuws!!!!

Als wij de Turkse dictator Erdogan moeten geloven dan kleeft er heel veel bloed aan de handen van Rutte, Samsom en de rest van alle corrupte politici!

Lees en huiver onderstaande berichtgeving!

 

Turkije: Aanslagpleger Brussel uitgezet naar Nederland

daders_1

Ibrahim El Bakraoui (midden)

De Turkse president Erdogan beweert dat Turkije een van de aanslagplegers in Brussel heeft uitgezet naar Nederland. Nederland zou hierover geïnformeerd zijn.

De Turkse president zegt dat de aanslagpleger in juni vorig jaar is opgepakt. Volgens hem is de man vervolgens naar Nederland uitgezet. “Op zijn eigen verzoek is hij uitgeleverd aan Nederland. Dit is met een nota aan Nederland kenbaar gemaakt”, meldt Erdogan.

Waarschuwing genegeerd
Turkije zou ook België hebben gewaarschuwd. De Turken zouden gezegd hebben dat het om een militant ging.

Het is nog onduidelijk of het bericht van Erdogan klopt. De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid zoekt het bericht nog uit.

Het zou gaan om Ibrahim El Bakraoui. Hij blies zichzelf op in de vertrekhal van het vliegveld Zaventem. Bij een huiszoeking in Schaarbeek werd zijn testament gevonden op een laptop bij het vuilnis.

Persbureau AP meldde in eerste instantie nog dat de aanslagpleger volgens Erdogan aan België was uitgeleverd. Het persbureau heeft dat bericht ingetrokken: het ging om Nederland.

Bron: rtlnieuws

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!