*** BREAKING *** *** VIDEO *** REACTIE OP VONNIS

 

Beste mensen, ik kan het nog steeds niet geloven,
Maar zojuist ben ik veroordeeld.
Omdat ik een vraag over Marokkanen heb gesteld.

Terwijl eergisteren bleek dat tientallen Marokkaanse asielzoekers buslijnen in Emmen terroriseren en daarvoor niet eens een boete krijgen, krijgt een politicus die een vraag stelt over minder Marokkanen een veroordeling aan zijn broek.

Nederland is een ziek land geworden.

En ik heb een boodschap aan de rechters die mij veroordeelden: u heeft miljoenen Nederlanders hun vrijheid van meningsuiting ingeperkt en daarmee eigenlijk iedereen veroordeeld. Niemand vertrouwt u meer. Maar de waarheid en onze vrijheid zijn gelukkig veel sterker dan u. En ik ook.
Ik zal nooit zwijgen. En u zult mij niet kunnen tegenhouden.

En u heeft ook nog een keer ongelijk. Marokkanen zijn geen ras en mensen die wat zeggen over Marokkanen zijn geen racisten. Ik ben geen racist en mijn kiezers zijn dat ook niet. Met dit vonnis toont u uw eigen wereldvreemdheid aan.

En ik heb ook een boodschap aan premier Rutte en de rest van de multiculturele elite. Het zal jullie niet lukken mij monddood te maken en de PVV klein te krijgen. De steun voor de Partij voor de Vrijheid is sterker dan ooit en groeit iedere dag. Nederlanders willen hun eigen land terug. En koesteren hun vrijheid. En die geest van positieve veranderingen gaat niet meer terug in de fles.

En tegen de mensen thuis zeg ik: de vrijheid van meningsuiting is onze trots. En zal dat blijven. Wij Nederlanders zeggen al eeuwenlang onverbloemd de waarheid. Het vrije woord is ons allerbelangrijkste bezit.
Nooit zullen wij ons de vrijheid van meningsuiting laten afpakken.
Want het vuur van de vrijheid brandt in ons en laat zich niet doven.

Miljoenen Nederlanders hebben schoon genoeg van de politieke correctheid. Genoeg van de elite die alleen aan zichzelf denkt en de gewone Nederlander vergeet. Die ons land in de uitverkoop doet.

Mensen voelen zich niet meer vertegenwoordigd door al die wereldvreemde politici, rechters en journalisten die ons volk al zolang schaden en ons land niet sterker maar alleen maar zwakker maken.

Maar ik blijf voor u vechten.

En ik zeg tegen u allemaal:
Ontzettend bedankt.
Ontzettend bedankt voor al uw steun. Het is overweldigend, ik ben u er enorm dankbaar voor.
Door uw massale en hartverwarmende steun weet ik dat ik er niet alleen voor sta. Dat u achter en naast mij staat en pal vóór de vrijheid van meningsuiting.

Vandaag werd ik veroordeeld in een politiek proces waar men probeert af te rekenen met de leider van de grootste oppositiepartij en dat kort voor de verkiezingen.
Maar het zal ze niet lukken.
Ook niet met dit vonnis.
Want ik spreek namens miljoenen Nederlanders.
En Nederland heeft recht op politici die de waarheid spreken en ook het Marokkanenprobleem eerlijk durven benoemen.
Politici die zich niet de mond laten snoeren.
Ook niet door de rechters.

En u kan er van op aan: Ik zal nooit zwijgen.
En dit vonnis maakt mij alleen maar sterker.
Het is een schandelijke veroordeling waartegen ik natuurlijk in beroep zal gaan, maar ik zeg u: Ik ben nu strijdbaarder dan ooit.

En ik weet: Samen gaan wij voor de overwinning.

Schouder aan schouder zijn wij sterk genoeg om Nederland te veranderen.
Om onze kinderen te laten opgroeien in een land waar ook zij trots op kunnen zijn.
Een Nederland waar we weer mogen zeggen wat we denken.
Waar iedereen weer veilig over straat kan.
Waar we weer de baas zijn in ons eigen land.

Daar gaan wij voor.
Voor de vrijheid en voor ons mooie Nederland!

2 thoughts on “*** BREAKING *** *** VIDEO *** REACTIE OP VONNIS”

  1. Nederland, nederlandse rechtstaat, politiek beleid, humanitair beleid naar oorspronkelijke bevolkingsgroepen, ALLES IS REEDS DOOD. Laatste kans MAART 2017, ga voor vrijheid!!!!!!!!!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!