Breda koopt voor bijna een miljoen woning voor gelukzoekers!

Breda koopt voor 875.000 euro Koetshuis: woningen voor 46 Gelukzoekers

De gemeente Breda koopt voor 875.000 euro het Koetshuis aan de Seminarieweg van de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda. Het pand wordt vanaf volgend jaar maart verbouwd tot woonruimte voor 46 gelukzoekers, dit zijn gelukzoekers met een verblijfstatus.

De gemeente koopt het pand vanwege de verplichting om woonruimte te regelen voor gelukzoekers en vanwege het tekort aan goedkope huurwoningen in Breda. het Koetshuis biedt volgend jaar plaats aan 46 alleenstaande mannen, waardoor er 46 woning extra vrij komen op de reguliere woningmarkt.

De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met de aankoop. Ook moet nog een omgevingsvergunning worden afgegeven. De vergunning is nodig omdat de gemeente met de huisvesting afwijkt van het bestaande bestemmingsplan.

Wethouder Patrick van Lunteren (Wonen): “Met de aankoop bieden we enerzijds 46 gelukzoekers een dak boven het hoofd. Aan de andere kant voorkomen we dat de wachttijd voor goedkope huurwoningen voor andere Bredanaars verder oploopt.”

Atea zal de gelukzoekers gaan helpen met hun integratie en zullen het reilen en zeilen rondom het Koetshuis gaan doen. Dingen die nodig zijn en het gebied gaan bewaken. U vraagt zich af bewaken? Ja natuurlijk bewaken want zoals wij allemaal weten gedragen de gelukzoekers zich niet altijd even netjes en worden ook nog eens flink in de watten gelegd! EIGEN VOLK LAATST!

Daarnaast zal ATEA wel willen meegenieten van alle centjes die deze gelukzoekers opleveren!

Kijk maar hieronder slechts een aantal voorbeeldjes:

TER APEL

GELUKZOEKERS WEIGEREN WERK

TAALLES IS JACKPOT

VECHTPARTIJ ROTTERDAM

GELUKZOEKER WILDE AANSLAG PLEGEN

AUTOCHTOON VS ALLOCHTOON CIJFERS LIEGEN NIET

TERREUR IN OSS

AANRANDING KANSENPARELS

VOOR EEN SCHOOL AFRUKKENDE GELUKZOEKER

MILJOENEN KWIJT AAN ILLEGALE ACTIVISTEN

WINKEL DIEFSTALLEN GEDAALD DOOR MINDER GELUKZOEKERS

GELUKZOEKERS STEKEN GRATIS OPVANG IN DE FIK

POLITIE DRUK MET AZC BORGELE

NOODBEVEL IN OUDE PEKELA

AANRANDING ALMERE

 

Nu ben ik slechts 5 minuten bezig geweest om bovenstaande linkjes te plaatsen. Dit is slechts een topje van de ijsberg. Wilt u meer lezen over hoe de gelukzoekers zich “gedragen” zoek dan gewoon eventjes op onze website.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!