Burgemeester Hilversum stelt radicale moslim aan als hoofd van zijn shariapolitie

Burgemeester Hilversum stelt radicale moslim aan als hoofd van zijn shariapolitie

Na de shariapolitie van Von Aartsen wil nu ook Pieter Broertjes, ex-directeur Volkskrant, gebruik maken van ongeregelde mohammedaanse bendes om de straatjihadisten van Hilversum in het gareel te houden.

Eindelijk is het besef gekomen bij Broertjes dat ramadan tot overlast leidt. Dat ramadan al 1400 jaar de jihadmaand bij uitstek is dat zal deze Collaborateur wel niet weten.

Door het gezag over te geven aan islamitische milities verklaren deze burgemeesters zelf het wettelijk gezag tot irrelevant en schakelen feitelijk de rechtsstaat uit. In Ede heeft het bevoegd gezag ook al zijn nederlaag tegenover de Marokkanen toe moeten geven en werd de Marokkaanse consul er bij gehaald.

Steeds vaker kan of wil of mag de politie niet ingrijpen als Mohammedanen Nederlanders terroriseren. Tel dat op bij het feit dat de overheid almaar Mohammedanen blijft importeren, terwijl ze weten wat daar de gevolgen van zullen zijn en er rest slechts de conclusie dat de overheid Mohammedanen importeert met het expliciete doel om Nederlanders naar het leven te staan.

Alleen als Nederlanders protesteren tegen de komst van nog meer aanhangers van de terreurprofeet dan mag de politie optreden en proberen die Nederlanders dood te slaan zonder consequenties.

Als Mohammedanen het recht hebben om burgerwachten op te zetten dan hebben Nederlanders dat ook. Deze rechtsstaat is dood en de overheid is de vijand van het volk geworden.

shariapolitie >>

islamisering >>

islam en ramadan >>

Abou Hafs staat erom bekend de democratie af te wijzen en de jihad te verheerlijken.1Limburg >>

Haatprediker Abou Hafs bij ‘debat’ aan de UvA. GeenStijl >>

De radicale ideologie achter de humanitaire hulp voor Syrië. NRC >> (voor de uitzondering geen betaalmuur bij deze fossielen)

Abou Hafs is ook voorman van WWR, World Wide Relief.

BRON geschreven door Fubar

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!