column vd week

1456607_1312059215477224_5283021339157382547_n

 

Henk’s column!

SCHOFTEN DER SCHOFTEN .

Je hoort of leest soms dingen die zo ,schandalig ,zo minderwaardig ,zo smerig zijn dat je het met bewijs moet onderbouwen daar het anders begrijpelijkerwijs niet te geloven of te bevatten is ,vandaar deze column met bewijs .
Op de foto ziet U de burgemeester van Enschede ,onno van veldhuizen (ik verdom het zijn naam met een hoofdletter te schrijven ,want stront schrijf je ook niet met een hoofdletter )
Zijn vriendje ter linkerzijde weet ik de naam niet van maar hoop dat binnenkort heel Nederland weet wie deze mede landverrader is .
Bij het zien van deze vlag moest ik even aan mijn diensttijd terug denken ,wanneer onze driekleur gehesen of gestreken moest worden ,moest er alles aan gedaan worden deze niet te onteren zoals dat toen werd genoemd ,dus hij mocht nooit de grond raken ..
En deze lamlul heeft zelfs een stuk vlag verwerkt in onze driekleur uit een land waar meerdere keren per jaar met veel gejuig westerse vlaggen worden verbrand zo ook de onze .
Nu kan ik deze column over deze schande wel heel groot maken maar in dit land met de bekende wegkijkende gezagdragers helpt dat ook niet ,zelfs onze MP zou het grijnzend bagataliseren .
Dat wetende heb ik een vraag aan heel onze bevolking en wel deze :laten we een statement maken ,en onze trots weer uitstralen door te beginnen deze schande te beoordelen door mijn stukje eindeloos te delen net zo lang tot zelfs onze angstige gezagdragers er niet meer onder uit kunnen het publiekelijk te veroordelen .
En aan onze koning Willem Alexander zou ik willen vragen spreek AUB Uw afschuw hier openlijk over uit .
Dus als U het met me eens bent deel het ,bent U het met deze burgemeester eens ,ach laat maar dan weet ik genoeg.

Gr H van den Berg

1 thought on “column vd week”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!