FvD & PVV fascistisch aldus @Uva_Amsterdam, organiseert evenement om deze partijen te stoppen

In het extreemlinkse antifaverzamelplekje ‘cultureel’ centrum Crea van de Universiteit van Amsterdam (waar bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart de GROOTSTE fraude met stemmen plaatsvond in Amsterdam) wordt een anti-PVV en anti-Forum voor Democratie-evenement gehouden. Ene Dina Winkel zegt dat ze op de bijeenkomst gaan bespreken hoe ze de PVV en FvD gaan “bestrijden” (Wat bedoelt ze daar eigenlijk mee? NOG een aanslag op het huis van Thierry Baudet?!??).

Het evenement zelf heet “50 shades of fascism“: een vreemde knipoog naar het ranzige pornoboekje en filmpje ‘50 shades of grey‘, vreemd aangezien de frigide ‘dames’ zoals Anne Fleur Dekker (die Thierry Baudet wil vermoorden met vuur), Dina Winkel (is fan van de linksextremistische en GEWELDDADIGE (aldus de AIVD) AFA en AFA-werkgroep ‘Laat Ze Niet Lopen‘) en CRIMINEEL ENNNNN ruziezoeker Joke Kaviaar altijd hun naar tofu-meurende mondjes open doen over het boek ‘Voorwaardelijke Liefde‘ van Thierry Baudet en hoe ‘vrouwonvriendelijk’ het wel niet is dit terwijl juist ‘50 shades of grey‘ een schoolvoorbeeld is van vrouwonvriendelijkheid (immers hoofdpersonage Christian verkracht personage Ana, isoleert haar van haar vrienden en familie en heeft totale controle over haar). Maarja, de seksscenes hebben de behaarde vagina’s van Dekker, Winkel en Kaviaar vast heel vochtig gemaakt, dus dan zijn de principes snel van tafel.

Organisatoren zijn de Internationale Socialisten (die samen met de AFA Hamburg kort en klein hebben geslagen gefinancierd door de SP) die zijn gelieerd aan de Maoïstische (verantwoordelijk voor 65 miljoen doden) Socialistische Partij (van wie kamerlid Karabulut nog altijd in het moorddadige communistische idee gelooft). Over de Internationale Socialisten schreef het IVA in hun rapport (onderzoek in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken) in 2010 het volgende: “ze zijn extreem links”, “gewelddadig” en “antisemitisch”.

Wat fijn dat deze gewelddadige groepering met TERRORISTE Tanja Nijmeijer als prominent lid een opruiend en mogelijk crimineel evenement mag organiseren op de door BELASTINGGELD gefinancierde Universiteit van Amsterdam. In 2015 werd er aan de linksdraaiende Crea-personeelsleden 760.349 EURO gegeven! Want je snapt: MAKRO-biotische haatsapjes uitpersen voor krakend linkstuig en hevig gesubsidieerde kaartjes verkopen mag wat kosten natuurlijk.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!