Kinderen en hun toekomst

god-vader-liefde-kind

De toekomst van mijn kinderen, is dat zo eenzelfde toekomst als die ik voor ogen had? Nee helaas niet meer, helaas heb ik deze toekomst bij moeten schaven.

Ik droomde al op vroege leeftijd van een groot gezin nu met mijn 29 jaar mag ik mij gelukkig prijzen met 3 gezonde zoons. Ik droomde er altijd van dat mijn kinderen in veiligheid, geborgenheid en harmonie op konden groeien. Dit laatste is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend. Ik zal er alles aan doen, wat in mijn macht ligt om mijn kinderen normen, waarden en respect te leren en dit in het dagelijkse leven toe te passen.

Maar daar komt het; Ik probeer mijn kinderen zo op te voeden dat zij straks klaar gestoomd zijn voor het echte leven, dat zij elkander respecteren maar ook elkanders normen en waarden kan accepteren. Waarom kunnen veel moslims onze cultuur niet accepteren en/respecteren? Waarom voel ik mij een vreemdeling in mijn eigen land? Waarom ben ik bang voor de toekomst van mijn kinderen, voor de veiligheid van mijn kinderen?

Ik zie het om mij heen gebeuren, ik woon in de drukke randstad van Zuid-Holland. Overal worden asielzoekers geplaatst, overal om ons heen worden statushouders geplaatst. Nieuwe moskeeën, supermarkten worden gedeeltelijk ingericht met alleen maar Halal en Oosterse producten. Basisscholen waar nog maar 10% aan Nederlandse kinderen op zitten en waar het niveau van onderwijs drastisch achteruit gaat doordat de andere 90% een gigantische taalachterstand heeft. De leefbaarheid en veiligheid in onze woonplaats en wijk gaat drastisch achteruit, de wijk is vervuild, er worden veel dingen gesloopt, er wordt veel meer ingebroken, straatroven nemen toe en zo kan ik nog tig voorbeelden opnoemen. Nee hier heb ik niet voor gekozen. Ik heb geen zin in halal eten, geen zin in elke vrijdagmiddag het gejengel van de haatkazerne aan te moeten horen, geen zin in constant over mijn schouders te moeten kijken voor veiligheid, geen zin in Arabische lessen op de basisscholen.

NEE hier heb ik NIET voor gekozen! Nederland islamiseert en dit gaat ten koste van de toekomst van mijn kinderen. Ik wil dat mijn kinderen veilig op straat kunnen spelen, het goede onderwijs krijgen die ze verdienen maar bovenal een rustige, veilige, warme, in harmonie verkerende jeugd zoals ik die zelf ook heb gekend. Nee ik wil dat Nederland weer Nederland wordt, met klompen, molens, tulpen, sinterklaas, pasen en veel liefde en veiligheid. Dat is mijn Nederland het land van rood wit en blauw.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!