De VVD en zeker de PvdA hebben nog steeds teveel macht in ons land.

Column van de week.

Ingezonden door: L.C. Geerts

images (1)

De VVD en zeker de PvdA hebben nog steeds teveel macht in ons land.

Een tussentijdse evaluatie over het functioneren van de Nederlandse politiek partijen leert ons dat de VVD en PvdA op dit moment nog maar 27 zetels zouden krijgen (VVD 18 en PvdA 9).
Ook de SP kan nog steeds niet bogen op een groter zeteltal.
D’66 valt steeds verder terug in zetels om hun niet aflatende steun voor een verenigd Europa.
Het verhaal van Groen Links (naar 16 zetels) heeft m.i. niets te maken met het weglopen bij de PvdA, deze partij profiteert tot nu toe van de extreem linkse kiezer die koste wat kost het opnemen voor de zgn. vluchtelingen en de daaraan gekoppelde islamisering van ons land tegen beter weten in blijven verdedigen (ze laden hierdoor een enorme verantwoordelijkheid op zich over de toekomst van ons land).

Als de PVV (met nu 42 zetels verreweg de grootste partij, wordt gedemoniseerd door de andere partijen (alle uitspraken van Wilders worden continu onder een vergrootglas gelegd terwijl de politici zelf steeds meer van de ideeën van Wilders omarmen, ze koppelen Pegida en ander extreem rechtse organisaties gemakshalve aan Wilders terwijl hij al meerdere malen heeft verklaard dat de PVV daar geen enkele band mee heeft, maar toegeven ho maar) zal dit leiden tot een opstand van de kiezer (Ik ben het met Wilders eens dat dit ondemocratisch is) de gevolgen hiervan zijn niet te voorspellen maar een revolutie staat voor de deur, zeker wanneer we bedenken dat het vluchtelingen probleem voorlopig niet zal worden opgelost door het gebrek aan daadkracht van de EU, ook Rutte zal hier niets aan veranderen.

De politiek heeft ons uitgeleverd aan de EU en het bedrijfsleven en nu plukken we daar de wrange vruchten van. De wurgende greep van de regels uit de EU worden door een meerderheid van de Europese bevolking gezien als een strop om de nek en zal derhalve op korte termijn leiden tot een volksopstand (EN DAT IS NIET DE SCHULD VAN WILDERS) maar van de ondemocratische politici die koste wat kost hun absolute macht willen behouden, samen met de 30.000 lobbyisten van de grote bedrijven in Brussel die uiteindelijk de dienst uitmaken (zie oa. de wetgeving over de vervuiling van dieselauto’s die door het ondemocratische parlement van de EU werd afgezwakt tot een loze aanpassing van de wet).

12510250_1234798166533773_8706413623226723403_n

Het is nog steeds onbestaanbaar dat de Europese Commissie NIET WORDT GEKOZEN DOOR DE BURGERS en dat ze op eigen houtje beslissingen nemen die de meerderheid van de EU bevolking NIET WIL. Het wordt tijd voor een grote schoonmaak in de politiek met hun vriendjes in het bedrijfsleven, zonder rekening te houden met de bevolking.

Het referendum op 6 april as. tegen het Associatieverdrag met Oekraïne is hiervan een goed voorbeeld, ik voorspel dat de uitslag zowel door Nederland als de EU zal worden afgewezen omdat de politici tegen een volksdemocratie zijn.
Dus protesteer en stem tegen op 6 april as.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!