DENK-kandidaat steunt inzamelingsactie voor man die grensrechter Nieuwenhuizen doodschopte

Mourad Taimounti noemt het doodschoppen “een akkefietje”. 

De kieslijst van DENK is pas net gepubliceerd, maar het eerste schandaal dient zich nu al aan: Mourad Taimounti, nummer 7 op de lijst, steunt een inzamelingsactie voor de voetbalvader die werd veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij het doodschoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

De veroordeelde man moet een boete van 60.000 euro betalen, of een gevangenisstraf uitzitten. Om die reden circuleert zijn familie een oproep om geld te doneren zodat hij zijn boete kan afbetalen. DENK-kandidaat Mourad Taimounti doet daar maar al te graag aan mee, en geeft zelfs aan dat hij de voetbalvader persoonlijk kent. Hij doet het doodschoppen van grensrechter Nieuwenhuizen af als een simpel “akkefietje”. Op Facebook schrijft hij:

“Deze actieve voetbalvader die jarenlang wekelijks vrijwillig op het voetbalveld stond heeft slechts getracht om de boel te sussen en einde te maken aan een akkefietje op het voetbalveld en dat is hem duur komen te staan.”

schermafbeelding-2016-12-30-om-21-34-42

LEES HIER VERDER

3 thoughts on “DENK-kandidaat steunt inzamelingsactie voor man die grensrechter Nieuwenhuizen doodschopte”

  1. Bah, smerige vent. Het doodschoppen van een andere vrijwilliger wordt gezien als een akkefietje. Om je kapot te schamen dat dit tuig überhaupt hier onder ons loopt. En dan hoopt het ook nog in de politiek te komen. Man man, wat een land is dit geworden.

  2. Ze schamen zich niet ééns voor hun hypocriete gedachtengoed! Dat wij/zij, dat is altijd van hen gekomen want dat is wat ze willen. Geen verbinding, geen schuldbesef; een politiek bedrijven van aanvallen, terugtrekken en de slachtoffer-/dicriminatiekaart trekken. Ga zo door, gooi je eigen glazen maar in.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!