DENK wilt dat de bikini verboden wordt!!!

***UPDATE***
Wij van Liefde voor Holland willen onze excuses aanbieden!!! Wij hebben een bericht overgenomen van Fenixx.org over het bikiniverbod wat Denk voorstelt. Nu na beter gekeken te hebben blijkt het Twitter account niet het originele account te zijn van Denk! Dit bericht is dus HOAX!!!!.

Wij zijn geen nieuwssite die meewerken aan HOAX dus bij deze onze welgemeende excuses en dit is een rectificatie!!!

Volgens grijze wolven in schaapkleding uit Erdogans ‘denk’ sekte : “Bikini moet verboden worden!”

 

Ik kan nu een compleet boek vol type omtrent de achterlijkheid bij de volgers van de middeleeuwse ideologie islam. Ik kan die mafnekken van de ‘denk’ sekte maar weer eens gaan beledigen. Maar ik heb besloten om dit nu eens niet te doen en deze woorden in onderstaande tweet gewoon rustig op U in te laten werken en dan komen die opmerkingen vanzelf wel.

Overigens zijn zwembadden waarschijnlijk zwembaden waar in boerkini gezwommen mag worden, vandaar die extra D ………… ‘denk’ ik.

1

BRON

3 thoughts on “DENK wilt dat de bikini verboden wordt!!!”

  1. Zwembaden is fout, ok. Maar slim van de mensen achter de HOAX, zo trappen jullie er nog sneller in (dat krijg je al je jou welgevallige berichten niet verifieert). Als je echter zegt op te komen voor de Nederlandse waarden en cultuur waarom noem je je site dan liefdevootholland? Horen wij, Nederlanders buiten de Randstad, ook bij de verderfelijke invloed uit het Oosten?
    En o ja een tip: is de inburgeringscursus niet iets voor de schrijver van dit stuk? Dan leren ze je ook dat het werkwoord typen op een n eindigt. Dus dat je in het Nederlands typt: “Ik zou kunnen typen”.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!