Flutbandje De Staat krijgt EEN MILJOEN EURO aan subsidie!!

Er is commerciële band: De Staat die gewoon op eigen benen kan staan maar ze krijgen 236.000 EURO SUBSIDIE PER JAAR, VIER JAAR LANG: 1 MILJOEN EURO AAN BELASTINGGELD!! Bekijk HIERRR ook andere subsidieslurpers….. Dit terwijl er in Doetinchem een man is die al jaren niet kan douchen, en daar is GEEN SUBSIDIE voor beschikbaar. Die man mag het lekker uitzoeken. Voor donaties kijk HIERRR of klik HIERRR voor zijn eigen website!!  Welkom in Nederland dus, waar onbeperkt belastinggeld mag worden misbruikt voor nutteloze subsidies voor kunst, cultuur en journalistieke ‘innovatie’, zoals die van Anna Steijn ehh Anousha Nzume:

AnnaSteijn

Maar mensen die zichzelf niet kunnen douchen mogen jarenlang wegrotten, moeten naar de rechter, zodat de gemeente dan uiteindelijk wordt gedwongen om deze meneer te helpen, MAAR de bureaucratie is nog steeds aan de winnende hand en de zaak sleept maar voort. Over de uitspraak van de rechter en de toekenning van de subsidie zeggen ze “dat kost nou eenmaal tijd”, de meneer mag dus nog enkele maanden WEGROTTEN zonder te douchen. Ohja, wil je zien en horen wat de elite-bestuurders in Nederland WEL subsidiewaardig vinden? Hieronder een clipje van de COMMERCIËLE band De Staat:
DeStaat

4 thoughts on “Flutbandje De Staat krijgt EEN MILJOEN EURO aan subsidie!!”

  1. Als je trots bent op Nederland, ben je ook trots op de Nederlandse cultuur. Dan zou je er ook trots op moeten zijn dat die cultuur in stand gehouden wordt… Dat daar dan toevallig dingetjes bijzitten die je minder mooi vindt; over smaak valt niet te twisten…

    1. Het gaat niet om smaak, het gaat erom dat dit een commerciële band is die derhalve dus geen subsidie (en al helemaal geen miljoen per jaar) nodig heeft en zichzelf dus in stand kan houden. En de manager van de band zat nota bene in de adviescommissie.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!