Diefstal bij bejaard echtpaar.

Verdriet na diefstal geld voor ernstig zieke hond

© Facebook

Een bejaard echtpaar uit Delft is ontroostbaar nadat ze zijn beroofd van hun spaargeld, dat was bedoeld voor de uitvaart van hun ernstig zieke hond. Het geld, een bedrag van 2700 euro, is hen afhandig gemaakt door twee oplichtsters.

De Delftenaar werd aangesproken door twee vrouwen die het verhaal ophingen dat ze in de Meermanstraat kwamen wonen. Het tweetal liep met de man mee tot aan zijn huis, waar zijn vrouw in de deuropening stond te wachten.

Een dag later kwamen de hondsbrutale vrouwen terug en wisten met een smoes binnen te komen. Een van hen leidde de bewoonster af, terwijl de ander in de slaapkamer van het echtpaar de spaarpot plunderde. De heer des huizes lag op dat moment in dezelfde ruimte te slapen.

Volgens de politie is het stel intens verdrietig. Ze hadden het geld gespaard voor de crematie van hun trouwe viervoeter. Ook wilden ze er een mooie urn van kopen. De politie neemt de zaak hoog op en is daarom op zoek naar het duo.

Het gaat om vrouwen met een licht getint uiterlijk, mogelijk Marokkaans. De een is ongeveer 30 jaar oud, de ander rond de 40. Beide vrouwen waren tussen de 1.55 en 1.65 meter lang. De jongste had een slank postuur en een smal gezicht. De oudere van de twee was dikker en had een bol gezicht.

Zoals in het bericht al gezegd is gaat het weer om een aantal kanspareltjes. Wij roepen daarom weer minder minder minder. #kominverzet #sluitdegrenzen.

Bron: omroepwest

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!