Duitse Kerstman krijgt zak na 30 jaar omdat hij tegen kindhuwelijken is!

Ditmaal gaat het niet over Zwarte Piet maar over een kerstman die is ontslagen omdat hij tegen kindhuwelijken is!

kerstmarkt
Een kerstmarkt in Magdeburg, Duitsland

Peter Mück is al reeds 30 jaar de kerstman op de  jaarlijkse kerstmarkt in de Beierse stad Mühldorf, echter dit jaar zal de kerstmarkt het zonder Peter doen! De burgemeester van de stad heeft hem namelijk ontslagen!

De heer Mück werd ontslagen door opmerkingen die hij schreef op Facebook ter ondersteuning dat hij tegen kindhuwelijken is!

Iedereen in Mühldorf kent Peter Mück, de man was reeds dertig jaar een vaste waarde van de jaarlijkse kinderkerstmarkt of kerstmarkt in de stad. Dertig jaar, dus meer dan een generatie inwoners vermaakte hij door het uitdelen van snoep aan hun kinderen tijdens de kerstperiode. En nu is de beste man slachtoffer van het misplaatste gutmensch gevoel bij de burgemeester en zijn medeplichtigen bij de gemeente. Een overtrokken uiting van politiek correct wangedrag door de mensen die het besluit hebben genomen om Peter Mück de laan uit te trappen enkel en alleen daar hij opkwam voor de rechten van het kind.

Laat dit gelijk een waarschuwing zijn voor iedereen die openlijk en onder eigen naam berichten post omtrent de gruwelijkheden van de islam. Je raakt zomaar je baan kwijt aangezien de achterlijke ideologie islam en de daar bij horende gruwelijkheden zoals kindermisbruik en kindhuwelijken niet openlijk bekritiseerd mogen worden. Het openlijk bespreken van de gruwelijkheden van de islam brengt het door de gutmensch zo gewenste multicultureel  gedrocht wat ze samenleving wensen te noemen ernstig gevaar toe.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!