Dus Nederlandse boeren krijgen geen hulp maar op Aruba wel?

Wederom is het eigen volk laatst! Na het hevige noodweer wat vooral boeren uit Noord-Brabant en Limburg heeft getroffen en waardoor tuinders en boeren hun faillissement aan kunnen vragen omdat zij geen enkele cent krijgen van de verzekeringen of de Nederlandse overheid! Echter is er aan de andere kant van de wereld zwaar noodweer geweest afgelopen weekend, waar gaat ons geld naar toe? Juist naar Aruba. Het is natuurlijk hartstikke triest maar wederom EIGEN VOLK LAATST!

Minister Plasterk: hulp voor Aruba na noodweer

Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) heeft hulp aangeboden aan Aruba. Het eiland werd afgelopen weekeinde getroffen door zware regenval waardoor onder meer auto’s van wegen spoelden.

Als Nederland een steentje kan bijdragen ter ondersteuning van Aruba doen we dat graag

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken

Plasterk belde vandaag met minister-president Mike Eman van Aruba om te laten weten dat indien nodig de mariniers en het Recherche Samenwerkingsteam kunnen worden ingezet. Tot nu toe was dat niet nodig, maar Plasterk, die schrok van de beelden van de wateroverlast, heeft aangegeven dat dit aanbod blijft staan.

,,Gelukkig zijn er geen dodelijke slachtoffers gevallen, maar de materiële schade is groot en dergelijk noodweer heeft natuurlijk een grote impact op de bewoners van het eiland. Als Nederland een steentje kan bijdragen ter ondersteuning van Aruba doen we dat graag”, zegt hij.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!