‘Vluchtelingen’ tonen dankbaarheid voor GRATIS verblijf AZC Echt: MASSALE vechtpartij, gooien stenen naar Politie

In het altijd gezellige AZC Echt (waar ‘vluchtelingen’ ronselen voor ISLAMITISCHE Staat, en waar ‘vluchtelingen’ op kosten van de belastingbetaler helemaal bezopen worden…) daar was het gisteravond WEER raak….. Ze toonden hun dankbaarheid WEER voor het GRATIS GRATIS GRATIS en veilige verblijf in Nederland door met TWINTIG ‘vluchtelingen’ met elkaar op de vuist te gaan EN ze gooiden stenen naar de Politie. Er werden maar 2 mensen gearresteerd, want anders is het zo zielig natuurlijk….

Na een vechtpartij heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag op het AZC aan de Pepinusbrug twee bewoners van 16 en 17 jaar oud aangehouden.Na een melding dat meerdere bewoners met elkaar op de vuist gingen, waarbij ook met stokken werd geslagen, gingen meerdere politiepatrouilles naar het AZC. In totaal waren er zo’n 15 tot 20 personen bij betrokken. Ter plekke keerde de agressie zich ook tegen de agenten waarbij onder andere met stenen werd gegooid. Het lukte de agenten, mede door de inzet van een politiehond en het gebruik van pepperspray, om de rust te herstellen.

2 thoughts on “‘Vluchtelingen’ tonen dankbaarheid voor GRATIS verblijf AZC Echt: MASSALE vechtpartij, gooien stenen naar Politie”

 1. Alles wat ik tegen kom op de sociale media in onbelangrijk geworden. Alles is slechts een gedeelte van een alles omvattend groter geheel. Als je dit leest dan weet je alles, begrijp je alles en begrijp je dat het einde in zicht is.

  LEES EN HUIVER EN ZIE HOE WE DOOR DE EUROPESE REGERINGEN ZIJN BEDONDERT.
  SLECHTS 2 MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST:

  1. Gewoon z´n gang laten gaan en bedolven worden door de moslimcultuur en wij tot slaven worden gemaakt.
  2. Tot hier en niet verder ook tegen de regeringen en de (gewapende) strijd aanbinden om de moslims te verdrijven en te vernietigen waar nodig. DUS CLIK OP DEZE LINK EN LEES VOLLEDIG

  http://franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.html

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!