Een verhaaltje over de islam

Wist u dat:
De islam is geen echte religie, het is een ideologie.
De jaartelling van de islam begint pas in het jaar 622, dat Allah de schepper zou zijn word hiermee dus al meteen ontkracht.
Mohammed was een man die in het jaar 622 niet veel vriendjes had, een soort nutteloos persoon zou je kunnen zeggen.
Hij bedacht een eigen geloof, de islam.
Na een aantal jaar had deze man (ondanks zijn goede ideeën) nog maar een 50 volgers, het liep in de beginnen dus niet echt storm.
Het ging Mohammed niet snel genoeg en liet mensen ‘zijn’ volger worden door middel van geweld.
Een aantal aangewezen personen moesten dus mensen overhalen om zich aan te sluiten bij mohammed, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
Toen geweld dus daardoor legaal werd groeide de islam enorm. Niet alleen omdat mensen bang waren maar ook omdat mensen een geloof waarin je geweld mag plegen wel zagen zitten. De islam was dus in opmars en mohammed in zijn sas. Hij had iets van zijn leven gemaakt. Iets waar mensen bijna 1400  jaar later nog over zouden praten, en dat doen we..

Screenshot_2016-02-02-21-25-37~2

Wellicht begrijpt u nu ook wat de reden is dat zij niet samen willen leven, voorbeeld: een dochter van een Marokkaan mag niet met een Nederlander trouwen, of hij moet zich bekeren. Nooit andersom.

Mensen die afstand van de islam doen worden vervolgd, straffen als stenigen zijn nog dagelijks aan de orde van de dag.

Screenshot_2016-02-01-09-59-46~2

Er wordt van kleins af aan al verteld dat ongelovige varkens zijn en volgens de koran moet je ongelovige doden waar je ze maar vind.

………………………………….

Laten we dus stoppen met denken dat samen leven mogelijk is, zij willen dat niet, anders zoude ze zich overgeven, aanpassen, mee doen, afstand van hun rare ideeen nemen en het land waarin ze wonen als hun nieuwe thuis zien.

Screenshot_2016-02-02-21-24-26~2
Zo simpel kan het zijn.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!