ZIJ zitten achter de Efteling racisme groep!

Terwijl heel Nederland in spanning en sensatie zit te kijken en te luisteren naar het nieuwste schandaal in de gecreëerde racisme zoektocht, de Efteling is nu weer eens aan de beurt, denken wij alleen maar, serieus? Weet serieus niemand wie er achter de groep Stop Oppressive Stereotypes zit? Dat gaan wij dan een ieder nu bekend maken.  

155740_10151615465650757_1129228588_n
Saidy Smeenk (Hendrik Juan Saidy Smeenk)

Naast Saidy Smeenk, de persoon die in iedere zin minimaal één keer aanhaalt dat de witten de dader zijn van alle ellende op de wereld, en daarbuiten, zit ook Michael van Zeijl in het groepje van SOS. Michael van Zeijl kennen we als de alleraardigste persoon die iedereen die het niet eens is met zijn ongefundeerde mening aan de schandpaal nagelt, alsof het slaven zijn die straf verdienen.

13124772_173926326339221_7840828431690604041_n
Michael Willem van Zeijl

Renaldo Soeters (alias Reza Soeters) is persoon nummer drie. Een op het eerste zicht aller aardigste jongen, althans dat idee krijgen wij terugdenkend aan zijn oude profielfoto op facebook waar hij lief op lacht. Maar schijn bedriegt, zoals schijn altijd bedriegt bij het anti pieten kamp, hier over straks meer. Ronaldo Soeters is een boos en snel opgefokt mannetje. Gaat hij eerst een leuk gesprek met je aan, zodra je niet zijn mening volgt dan is dat leuke gesprek er zo van af. Probeer het maar eens.

10653843_10206163468592281_8868912843852274622_n
Renaldo Soeters (Reza)

We hebben nu 3 personen, allen met minimaal 6 accounts. Meerdere accounts is uiteraard heel makkelijk want zo kun je eigen pagina’s meerdere likes geven waardoor het net is of heel veel mensen je steunen. Dat terzijde gezegd hebbende. We missen persoon 4 nog. Persoon 4 is niemand minder dan 4meinietvoormij of te wel Christa Noëlla. Een dame die er niet voor schroomt om een journalist fysiek op een niet correcte manier te benaderen. Het is dezelfde persoon die een omstander tijdens het Sint Piter feest ook al fysiek niet correct benaderde. Christa Noëlle schroomt er ook niet voor terug om haar mening door je strot te duwen.

13087368_1549042952063693_8241096600264933189_n
Christa Soeters (Christa Noella, Christa Nhean, Christa Maria, Maria Claudia)

De 4 personen zijn dus wel degelijk bekend. Saidy Smeenk, Michael van Zeijl, Renaldo Soeters en de koningin van het geheel Christa Noëlla (uiteraard zal ze het niet leuk vinden om voor koningin uitgemaakt te worden, want ook daar strijden ze tegen, ons nu afvragend waar men niet tegen is). Als het zo is dat deze 4 personen niet achter SOS zitten dan gaan wij ons, van de pagina Anti Zwarte Piet Uit De Kast, je vind ons op facebook, bekend maken. Wij zullen dan onze naam, adres, telefoonnummer en emailadres bekend maken. Uiteraard zullen we gelijk onze werkgevers erbij vermelden. Waarom? Omdat anti er heel goed in is om alles wat hen niet aanstaat door te geven aan de werkgever van de persoon die ze niet zo leuk vinden. Dit doet ons denken aan de klikspanen op scholen die proberen beter te worden door een ander zwart te maken. Zeggen wij nu zwart?

13347016_1607024202959594_3613791943955707694_n
Sanne Elisabeth Bisschops

Geintje… Uiteraard gaan wij ons niet bekend maken als de vier personen naar voren treden. Het is voor bovenstaande vier personen makkelijk om vier andere personen uit hun zogenaamd gekrenkte vriendgroep naar voren te schuiven. Wij denken dat Sanne Elisabeth Bisschops, de facebookheld die al menig persoon heeft verklikt bij zijn of haar werkgever, waarvan hulde, Gene Zaandam, een persoon die al menig persoon heeft bedreigt, waarom wordt hij niet door Sanne Elisabeth aangegeven bij zijn wel of niet bestaande werkgever?,

w480.f10a2_83101554b53b3a618c38502d300dd4bb
Corna Dirks (rechts)

Corna Dirks, de dame die achter RAR zit en er ook niet voor schroomt om mensen met (non)verbaal geweld te bedreigen en tot slot Victorine Chikere. De laatste persoon kun je nog herkennen van de beelden op tv waarbij ze bruine mensen die voor Zwarte Piet zijn voor N.S.B.’ers uitmaakt.
Mocht de groep SOS zich bekend gaan maken dan zal dit hoe dan ook gebeuren via de in hun ogen onafhankelijke journalist Kevin P. Roberson, want ja we moeten een niet witte journalist een kans geven, over discriminatie en racisme gesproken.

hqdefault (1)
Kevin Paul Roberson

Zeggen ze nu onafhankelijke journalist? Is dat niet die actievoerende journalist die bij alle opstoten en rellen van anti aanwezig is om het te filmen en zo in elkaar te zetten dat het lijkt alsof ze poeslief zijn. Ja, dat is die nep-journalist.
De vier personen waar de Efteling mee om tafel gaat zitten zijn niets anders dan provocerende personen die niet een gesprek willen aangaan maar alleen hun eigen mening willen opleggen aan een heel land. Ook al de groep van anti tot de bot toe verscheurt door ruzies en intriges, heel Nederland blijft in hun slechte bedoelingen trappen.

1779886_1017847358277856_8146003121383943198_n
Christa Soeters

De Efteling trapt er in om een gesprek met hen aan te gaan. Op voorhand wetend dat het geen nut heeft en wanneer de Efteling gaat aanpassen ze de rest van hun sprookjesland ook moeten gaan vernietigen, want werkelijk waar ieder karakter wat er in de Efteling staan kan wel iemand beledigen.

3436652_2_org
Ineke Strouken

Ineke Strouken, directeur bij het Nederland centrum voor volkscultuur en immaterieel erfgoed, trapt er in. Hoe kun je het goed praten dat deze mensen vanuit pijn zouden reageren (bron http://nos.nl/…/2115602-efteling-actievoerders-willen-dat-w…). Deze mensen reageren niet vanuit pijn maar vanuit woede. Gecreeerde woede. Nog beschamender is het feit dat Ineke Strouken aangeeft dat Nederland het pijnpunt van Zwarte Piet steeds verder aanpast. Alsof Zwarte Piet een pijnpunt is, alsof Zwarte Piet iets met bruine mensen te maken heeft, alsof Zwarte Piet iets met slavernij te maken heeft. Wij vragen ons echt oprecht af hoe Ineke strouen directeur is geworden en directeur kan blijven van een belangrijk instituut voor volkscultuur en immaterieelerfgoed. Hoe kun je in een dergelijke functie zitten als je zelf liegt over mogelijk de bekendste en onschuldigste traditie van Nederland: Sint Nicolaas en Zwarte Piet. Zij weet zeer goed dat Zwarte Piet niets met slaven en mensen van Afrikaanse komaf te maken hebben. Onze gedachten, zij reageert zo omdat ze anders haar baan zullen afnemen. Uiteraard zal dit gedaan worden door Samson en Asscher van de PvdA. Ineke Strouken wij dagen je uit om eerlijk te zijn over de rol van, de geschiedenis van en de oorsprong van Zwarte Piet in het nieuws te brengen. Een aantal zichzelf benoemende BN’ers trappen er in. Die zelfde BN’ers starten een online handtekeningen actie tegen Zwarte Piet. Ze hebben een week lang volop media aandacht gehad, echter komen de stemmen niet verder dan 5000. Zo leeft het dus in Nederland, zoveel mensen zijn er dus die tegen Zwarte Piet zijn. Niet dus. Stichting Stadsonspanning van de Sinterklaasintocht in Utrecht trapt er in. Een intocht die samen met de intocht in het centrum van Amsterdam heel Zwarte Piet doet verdwijnen onder het mom van: wij luisteren naar de samenleving (http://www.ad.nl/…/minder-zwarte-pieten-bij-intocht-sinter…/). Naar welke samenleving luistert men dan? Die 5000 mensen die zich gekwetst voelen? Serieus, is dat de gehele samenleving? Als men naar de gehele samenleving luistert dan brengt men een evenredig beeld aan in het aantal Zwarte Pieten en niet-pieten in de intocht. 98% Zwarte Pieten en 2% niet-pieten. Dan luister je naar de samenleving.

Oppressive

Naast de schreeuwende en provocerende anti’s heb je de gutmenschen van Nederland die onder het mom van, kijk ons eens goed zijn voor de zielige medemens, alles kapot maken in dit tot voor kort zo mooie land. En dat mooie land zal terug komen. Dat mooie land komt terug als wij ons niets aan trekken van al die als kleine kinderen op de grond in de supermarkt schreeuwende kinderen laten liggen in de supermarkt en wanneer hun zwakke ouders, de gutmenschen van Nederland, wakker worden dat aanpassing alleen maar zorgt voor nog meer aanpassingen. Dan zal Nederland weer een mooi geheel land worden. – BRON

UPDATE! 1+1=2

Busted

UPDATE!! ER IS VANDAAG EEN FILMPJE VERSCHENEN VAN DE GEKKIES!! KLIK OP DE FOTO!!

EFTELINGGEKKIESFILM
KLIK OP DE FOTO!!

34 thoughts on “ZIJ zitten achter de Efteling racisme groep!”

 1. stelletje aandachttrekkers zijn het, zal mij ook niet verbazen dat deze beroepsklagers ook nooit een dag gewerkt hebben, laat ze ergens met de hand een kanaal uitgraven, dan hebben ze wat te doen in plaats van steeds de aandacht te willen hebben

 2. Iedereen die onze cultuur en tradities met alles erop en eraan wil veranderen moet hun bakkes dichthouden en gauw opflikkeren naar hun land waar het o zo veel beter is dan hier.
  Vroeger als kind zeker geen aandacht in je opvoeding gehad?? Omdat je eigen leven saai en verziekt is moeten jullie dat voor ons ook maar creëren? Ga een leven en werk zoeken..

 3. Nederland is Nederland ben jij het er niet mee eens op zoute terug naar eigenland. En trouwens die dames mogen best gaan tippelen in plaats dat wij geld geven kunnen wij dan ontvangen

 4. iedereen die in ons land komt ontvangde we met liefde geven alles wat ze daar niet kunnen krijgen maar steeds meer dingen die wij in ons land hebben wordt door iemand van buitenlandse afkomst neer gehaald dat he discriminerend is nee het i gvd gewoon een naam ik ben geen racist maar op deze manier zul je het wel worden nee geen sinteklaas meer met ons mooi traditie mag niet meer want zwarte piet zou een slaaf zijn zo als een stukje vlees zo als zigeuner snietsel dat mag niet meer nou dan zeggen ze ook nou zigeuners rot maar op blanke vla mag niet meer dus alle blanken donder op en zo ka je nog wel door gaan waar gaat gvd ons eigen land heen dat we dit tollereren van buitenstaander man o man en werkken doen ze ook niet wel geld ontvangen waar wij jaren lang krom voor moesten liggen met werken de huizen worden ingericht van ons geld gezinen die al jaren in de woning zitten worden pardoes op straat gezet omdat er vluchtelingen in moeten hun hebben voorrang en wij dan alles word duurder en steeds meer mensen komen om in schulden oooooo wat zeggen ze dan ach valt wel mee nou echt niet weet je ze moeten iedereen maar die lopen kloten met onze tradie op een onbewoont eiland zetten en daar een koepel om heen bouwen en dan kunnen ze daar tegen elkaar gaan lopen zijken maar echt ik vloek nooit maar gvd blijf met je poten van onze dingen af

 5. Er is een Engels spreekwoord dat zegt ‘It’s all about the money’. En dat is het hier ook zo. Deze personen krijgen subsidie om Zwarte Piet kapot te maken en nu is de Efteling aan de beurt. Dat ze subsidie krijgen is walgelijk.
  Maar wie zijn degenen die de subsidies toekennen? Hoe is dat beluitvormingsproces? Kan dat eens boven tafel gewobberd worden?

 6. Hoi kunnen jullie niet gewoon gaan werken en bezig houden met nuttige dingen.
  Vraag me af wat voor jeugd jullie hebben gehad.
  is alles negatief ??
  Ben blij dat de efteling jullie niet serieus nemen ??
  ik zou zeggen die wat met je leven wat zin vol is

 7. Als wij jullie gewoonten aan gaan pakken in jullie land van herkomst komen we er niet goed vanaf.in het gunstigste geval verdwijnen we jaren achter de tralies.
  Dus MENSEN STOP MET DIE ONZIN EN LAAT WAT WIJ HIER HEBBEN AAN FEESTEN EN PARKEN ONS GEWOON DOEN.
  Het Suikerfeest accepteren wij ook en ook al jullie andere gewoonten al vinden wij die nog zo vreemd,
  Zelfs een boerka.
  Maar als wij in jullie land zoveel commentaar leveren is het simpel gaan we er niet naar toe.
  DUS AAN IEDEREEN DIE ONZE GEWOONTE NIET WIL EN KAN ACCEPTEREN IS MAAR 1 OPTIE TERUG NAAR LAND VAN HERKOMST WAAR ALLES VEEL BETER IS

  1. Wat heeft nou suikerfeest of bourka wat dan ook hier mee te maken. T zijn eens geen moslims die dat doen waarom moet er onnodig suikerfeest daar mee te maken hebben .wij turkse mensen vinden t net zo erg voor NL.dat er geen zwarte piet er mag zijn. En nu vooral met efteling nog erger. Die uilskuikens die dit verzinnen en nog erger die gene die hier toestemming voor geven om hun dit toe te laten zijn geen moslims. Wat mij betreft als hun voor de efteling staan met hun plankaarten gauw de hogedrukreiniger opze africhten en zo ver mogelijk weg spoelen dat soort vuil.

   1. Sorry dat U zich hieraan stoort en dat is ook normaal maar gaat niet alleen over mensen met de Turkse nationaliteit en ook niet de mensen die zich wel aanpassen.
    Maar we vergeten wel dat wij in Nederland ons aan iedereen aan moeten passen maar iedereen die hier van een andere nationaliteit is dat normaal vindt dat wij dat doen en daar erger ik me mateloos aan.
    Ook het feit van 2 paspoorten en Erdogan als hun president zien en de gekte rond de Marokkaanse koning .
    En dan al dat gezeur over onze gebruiken daar word ik en vele met mij inmiddels moedeloos van.
    Het is niet op de persoon gericht maar in het algemeen

 8. Oja nog iets als t over discrinatie ging hadden de marokanen of turken of weet ik veel de moslims veel eerder een comentaar geleverd aan de fatammorgana of roodkapje enz.maar al jaren komen de turkse of de marokaanse moslims met zelfs suikerfeest een dag je uit efteling te doen .dus die dit doen zijn oelewappers die geen verstand hebben .ik vindt mensen die hier heel snel reactie plaatsen dat met geloof te maken heeft onterecht .en zo ja die gene die dat doen zal best wel buitenlanders zijn ook ik vindt dan dar ze maar .ophoepelen .maar van wie krijgen zij t recht om dat te doen .vrije NL.

 9. Stelletje kuttekoppen. Wat is Nederland toch slecht. Je krijgt een uitkeing, word geschoolt,krijgt een huis,krijgen spulletjes voor in huis. Mogen gratis gaan zwemmen. Geen tot weinig ziektekosten. De nederlander. Krijgt een hoge premie voor de zorgverzekering. een huis kom je niet aan. Bijna geen werk als je 40 bent geweest. Als je oud word mag je het uitzoeken. Wie word er nu gediscrimineerd. En tot slot mogen dan alle leuke dingen die in nederland zijn gesloten worden zoals de efteling. weten jullie wat jullie zijn……een stelletje haatdragers die meteen het land zouden moeten worden uitgeschopt. In jullie eigen land zouden ze jullie ophangen. Rot dan toch op als alles zo slecht is hier en ga emigreren naar een ander land. SCHOOIERS

  1. Goed verwoord en zo is het oprotten hier haatzaaiers zijn het maar ze willen wel op de voorgrond of in het nieuws komen ze hebben nu hun zin nogmaals ga lekker met een oud bootje terug en dan aan komen beneden in de zee kunnen jullie daar lekker door de dieren opgepeuzeld worden hebben jullie toch iets goed gedaan voor de dieren stelletje raddraaiers

  1. hetgene wat mij stoort is een zegt ” geen 4 mei ” moet hij blijven slapen tot 6 mei ! de ander ” ik wil make up ” werken kun je het kopen toch !dan wer een met weer andere eisen ,want dit stoort enorm eisen van ons Nederlanders ! ze vergeten een ding als ze op het toilet zitten is de kleur die daarin tercht komt die kleur die ze haten toch !!Of zie ik dit verkeerd dus haat je jezelf !

  2. Nee hun werk is agiteren en iedere keer spijkers op laag water zoeken en stoken. Mensen afleiden met geneuzel zodat er achter de schermen gewerkt wodt aan bijvoorbeeld de verkwanseling van de pensioenen aan de EU, nare verdragen zoals TTIP worden doorgedrukt enzovoort. Daar worden deze opruiers voor betaald en zijn ook getraind om op te jutten. Men wil een burgeroorlog en een derde wereldoorlog zodat na deze derde wereldoorlog een marxistische dictatuur wordt opgezet zonder enige vrijheid van denken en doen.

 10. Stelletje nietsnutten. Deugen nergens voor. Alleen maar rotzooi trappen. Ga werken of doe iets nuttigs voor de maatschappij. Dan heb je ook geen tijd om domme en onnozele dingen te verzinnen

 11. Man man wat een broekies media geile aandacht trekkers die net uit de luiers zijn.
  Trekken ten strijden tegen racisme maar benoemen wel elke blanken tot nsb,ers?
  Vraag me af met hun hersen inhoudt of ze uberhaubt wel snappen wat nsb,er inhoudt.
  In dit geval zal ik het spellen voor jullie….
  NEDERLANDSE STAATS BURGER EN MEERVOUD BURGERS.
  DUS JA TIS MAAR HOE JE NSB,ER WIL UITDRUKKEN.
  Maar als jullie niks beters te doen hebben zal ik zeggen ….zoek eens een baan of andere dagbesteding ….veldwijk zoekt nog bewoners ..
  Maar geloof me al moet ik in me eentje bij de efteling gaan staan om jullie gezeik tegen te gaan dan sta ik er.
  En ik hoop op veel meer steun van de mensen want dit gaat echt te ver

 12. Geef hun het paspoort terug van het land van herkomst hoppa opzouten en terug.Word misselijk van zulke ziele poten geen werk doen niks alleen luieren zeuren en een uitkering wij Nederlanders moeten eens ophouden te tollerand te zijn.

 13. Deze mensen hebben als klein kind ook aan alles meegedaan of het zijn zielepoten die niets kregen .van hun ouders ach ach een trauma

 14. vVolgens mij hebben ze allemaal model gestaan voor de poppen die in de Efteling gebruikt worden, ze zien er toch niet uit.

 15. Hoe heeft het toch in hemelsnaam zo ver kunnen komen dat dit soort kleine groepjes, waar de doorsnee Nederlander (van welke afkomst dan ook) een pesthekel aan heeft, het toch voor elkaar krijgen om zoveel invloed uit te oefenen dat alles en iedereen nu op eieren loopt ?
  En waarom woon je hier als alles hier zo vreselijk slecht is ?

 16. Het valt op dat het dan ook weer geteinte mensen zijn
  wat zich mens noemt in mijn ogen is het uitschot
  als het ze niet bevalt moeten ze hier oprotten
  ik wil ze wel in een rubberbootje zetten
  dumpen en dan midden op zee of de oceaan lekschieten
  weet je zeker dat ze nooit terug komen

 17. Dit zijn zogenoemde agenten agitators die betaald worden om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Deze achterbakse mensen zijn getraind opjutten en agiteren. Het doet denken aan de communitsiche revolutie in Rusland toen Stalin in de rol als Koba (revolutionair) ook bezig was om mensen op te jutten en tegen elkaar op te zetten. De mensen die deze mensen betalen en aansturen streven naar een vernietiging van de Nederlandse cultuur zodat er alleen “politiek correcte” culturele eenheidsworst over blljft. Een dictatuur dus.

 18. Hun rechten kennen ze wel. Plichten hebben ze nog nooit van gehoord. Azijnzeikers en profiteurs zijn het. Dit soort volk zouden ze stemrecht moeten ontnemen.

 19. Waarom hebben ze geen commentaar gehad over de zwarte slaven in de Fata Morgana ( Arabische Culture en Historie ) daar durven ze niks over te zeggen dat het Oppressive Stereotypes is.

  Monsieur Cannibale en Carnaval Festival hebben ze daar echt een probleem mee ?

  WAT EEN GROTE ONZIN !!!
  ze willen gewoon negatie aandacht dat ze door iedereen buitengesloten worden, en dan nog zieliger kunnen gaan doen over onschuldige dingen die niks met hun te maken hebben.

  Carnaval Festival – daar is alles Stereotypes voor de lol en gezelligheid.

  Monsieur Cannibale – welke donkere persoon hier in Nederland is een kannibaal en voelt zich aan gesproken en gekwetst dat die eetproblemen krijgt van deze Oppressive Stereotype

  In Ieder geval ik KAN er NI over BALEN

  Ik ga mijn vrijheid van meningsuiting ook maar eens onzinnig gebruiken om te klagen als een neger blanke vla koopt bij de supermarkt.
  ( want er staat blanke vla op, dus het is niet voor negers. )

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!