Burgemeester Etten-Leur: benen wijd voor sharia!

Het gebeurde in de Nederlandse gemeente Etten-Leur, maar het had in iedere Nederlandse gemeente kunnen gebeuren: Een moskee nodigt raadsleden uit. Maar alleen de vrouwen. Voor de ‘vrouwen-avond.’ Want vrouwen en mannen moeten van de sharia apart gehouden worden in de moskee. Want vrouwen zijn in de islam het unieke bezit van hun mannen. Dus ook in de moskee in Nederland. Lees verder ONDER de FOTO!


Moeten gemeentelijke besturen dit goedkeuren door dan ook alleen maar vrouwen af te vaardigen? Ja hoor, vindt burgemeester Heleen van Rijnbach. Sharia in Etten-Leur? Geen punt joh! Prachtig toch, al die diversiteit in ons Brabant! Deze vrouwelijke burgemeester levert met volle liefde haar goedkeuring van de sharia door zelf ook op de vrouwen-avond te komen, waar de mannen van het gemeentebestuur en de gemeenteraad van Etten-Leur niet welkom zijn.
Er werden vragen over gesteld, door de partij Leefbaar Etten-Leur. (PDF) Ik parafraseer maar even, want hier komt het op neer:
Vond de burgemeester het nodig iets te zeggen over deze vorm van islamisering?
Nee hoor.
Gaat het niet in tegen de Nederlandse normen van gelijkheid voor mannen en vrouwen?
Hoezo?
Vindt u niet dat hiermee sekse-apartheid wordt ingevoerd?
Wel nee joh.
Is dit geen discriminatie van de mannelijke raadsleden die niet mogen komen?
Doe niet zo raar.
Dat moslims hun sharia-wil op willen leggen in Nederland, is al erg genoeg. Dat de Nederlandse bestuurders gelijk met hun benen wijd gaan, is het allerergste wat ons land overkomt. Deze vrijwillige dhimmi’s verdienen het niet onze bestuurders te zijn.NaamloosBRON

1 thought on “Burgemeester Etten-Leur: benen wijd voor sharia!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!