Zo zet de EU aan tot massamoord op zee

Zo zet de EU aan tot massamoord op zee

266px-Angela_Merkel_Juli_2010_-_3zu4

Net binnen:

Deskundigen hebben 217 lichamen geborgen uit het wrak van een schip dat vorig jaar met honderden asielzoekers aan boord verging op de Middellandse Zee voor de kust van Libië. Dat maakte de Italiaanse marine donderdag bekend.

Het is maar een deel van het totaal aantal doden:

Aan boord van het schip, dat in april vorig jaar in de golven verdween, waren volgens ooggetuigen zevenhonderd tot achthonderd mensen. Honderden van hen zaten in het laadruim dat door mensensmokkelaars op slot was gedaan.

Een gruwelijke dood, die ik niemand toewens. Maar waarom hebben deze mensen zoveel op het spel gezet? Daar hoef je niet lang over na te denken. Hen is wijs gemaakt dat ze maar een keer een groot risico hoeven te nemen, namelijk een zee oversteken in een wrakke boot. Ze moesten daartoe de plaatselijke maffia betalen. Daarna, zo is keer op keer gebleken, zouden ze door Frontex schepen uit het water worden gevist. Vervolgens moeten ze asiel aanvragen, en daarna is het slechts een kwestie van wachten. Niemand keert ooit terug. Je krijgt je leven lang geld, huis, verzorging. Vergelijk dat eens met het leven in Afrika en het Midden Oosten, of Centraal Azie.

En dan kwam daarbij de lokroep van Merkel. Het in de praktijk opheffen van het Dublin akkoord. Het opheffen van de interne EU grenzen.

Tja, dan wordt het wel erg aanlokkelijk om een keer in je leven dat enorme risico te nemen.

De EU lokt dus uit tot massamoord. Door geen schip terug te slepen. Door een losgezongen, zelfbevestigende ‘welkomscultuur.’ Door totale verdwazing en morele op de borst klopperij. Kortom, door een doorgeslagen Gutmensch-cultuur.

Wanneer dringt dat nu eens in die botte koppen in Brussel door? Hoeveel duizenden moeten er nog omkomen in de afgesloten ruimen van wrakke schepen?

BRON

1 thought on “Zo zet de EU aan tot massamoord op zee”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!