34-jarige cultuurverrijker aangehouden in zaak vermiste meisjes Femke & Sam

Zijn Femke en Sam in handen gevallen van een loverboy? In Portugal heeft de politie een 34-jarige MAROKKAAN aangehouden die zich ophield met de 16-jarige meisjes Femke en Sam. De man, met de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit, wordt ervan verdacht dat hij de meisjes heeft onttrokken aan het gezag van de ouders. De MAROKKAAN verblijft in Albufeira. malagaHet lijkt er niet op dat hij met de meisjes is meegereisd.  Dat bevestigt de Nederlandse politie aan Hart van Nederland. Hij zal in Nederland verder worden verhoord. Het is nog onduidelijk of de MAROKKAAN een bekende is van de politie. Ook is nog onbekend hoe Femke en Sam met hem in aanraking zijn gekomen. In Portugese media is te lezen dat er een Europees aanhoudingsbevel stond uitgeschreven tegen de MAROKKAAN. De meisjes waren sinds dinsdag vermist en zaterdag in het Portugese Albufeira aangetroffen, na een tip van een Nederlander. De vriendinnen hadden niemand ingelicht over hun reisplannen en hun mobiele telefoons en laptops thuis gelaten. De politie ging niet uit van een onvrijwillig vertrek, maar deed wel een oproep om informatie over de mogelijke verblijfplaats van de tieners. Een tipgever liet weten van het duo zelf in Málaga te hebben gehoord dat ze naar Marbella wilden gaan. De vaders van de vriendinnen reisden woensdag naar Spanje om naar hun dochters te zoeken. – BRON en BRON

WIST JE DAT??!? 90% van de daders/loverboys allochtoon is en daarvan ongeveer 40% van de daders van Marokkaanse afkomst is!?

ZIE hier het boek over feiten en cijfers! Over het algemeen zijn de daders mannen tussen 20 en 30 jaar. Het grootste deel van de daders heeft de Nederlandse nationaliteit en een allochtone (Marokkaanse, Turkse, Surinaamse of Antilliaanse) achtergrond. Veel daders hebben een laag opleidingsniveau. BEKIJK hier nog meer over achtergrondinformatie!!!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!