Geweldig nieuws! Extreemlinkse gewelddadige bijstandsfraudeur Frank van der Linde wordt vandaag gearresteerd!!

Extreemlinkse gewelddadige bijstandsfraudeur (daar komen we hieronder nog op terug) heeft zich BEWAPEND en moet daarvoor nu op het Politiebureau komen! Eindelijk wordt de Politie wakker want deze man heeft al het een en ander op zijn kerfstok staan natuurlijk. Van oude joodse vrouwtjes belagen, aangifte doen tegen slachtoffers van geweld, hitlergroet maken, gewelddadig zijn op demonstraties overal in het land (waar betaalt hij die treinkaartjes eigenlijk van?), het vogelvrij verklaren van een gezin met DRIE kinderen en dus ook JAGEN op mensen met een andere politieke mening, zoals te zien in dit screenshot:

Frank gaat jagen met wapens

KLIK EROP om het groot te maken

Ohja die bijstandsfraude dat zit zo: voor een bijstandsuitkering in Amsterdam moet je in Amsterdam ingeschreven staan. Frank geeft aan dat hij geen huis heeft, dus staat hij niet ingeschreven en ontvangt hij dus onrechtmatig een uitkering. Hij werd trouwens ook al eerder gekort op zijn uitkering, omdat hij weigerde mee te werken met zijn kansen op betaald werk te vergroten. Bekijk ook het screenshot HIERRRONDER:

FRAUDEUR
KLIK om groter te maken!!

OHJA fraude melden kan HIERRR en dit kan ook ANONIEM!!

U kunt bijstandsfraude of een vermoeden daarvan op verschillende manieren melden bij het Meldpunt Bijstandsfraude Amsterdam. Het meldpunt is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 • Telefonisch: 020 346 3633
 • Via e-mail: mba@dwi.amsterdam.nl
 • Schriftelijk:
  Gemeente Amsterdam
  Handhaving, MBA
  Postbus 90395
  1006 BJ Amsterdam

Melden kan anoniem
U kunt uw melding ook anoniem doen. Het is dan wel belangrijk dat u alles doorgeeft wat u weet of vermoedt. Het meldpunt kan u als anonieme melder immers niet meer benaderen voor aanvullende informatie of vragen.

ARRESTATIE

 

2 thoughts on “Geweldig nieuws! Extreemlinkse gewelddadige bijstandsfraudeur Frank van der Linde wordt vandaag gearresteerd!!”

  1. Hey Frankieboy, Een briefadres is niet voldoende kereltje.
   Je moet een woon/verblijf adres hebben, sukkeltje, fraudeurtje.

   Dag criminele Frankyboy, groetjes van je vriend, John.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!