Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie

Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie”

Sneaky Hillary.

 

Onlangs zijn duizenden e-mails door WikiLeaks vrijgegeven die laten zien wat Hillary Clinton en haar verkiezingscampagne werkelijk denkt over een aantal zaken. In één van deze e-mails, die verstuurd werd naar het hoofd van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, worden Nederland en Malmö aangewezen als een schrikvoorbeeld van de gevolgen van de islamitische massa-immigratie.

In de e-mail verzonden door de democratische verkiezingenchef van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, wordt verkondigd dat Malmö is “verislamiseerd”, door de massa-immigratie. De e-mail constateert ook dat het bericht dat Fox News in 2004 vermeldde dat Malmö door islamitische immigratie overspoeld wordt niet overdreven was maar de werkelijkheid reflecteert. En er in de afgelopen twaalf jaar alleen maar slechter op is geworden.

Verder vermeldt de e-mail – luister en hou je adem in – dat een links georiënteerde econoom tot de conclusie is gekomen dat de islamitische immigratie in Nederland desastreuze gevolgen heeft voor de arbeidsmarkt, vooral voor de islamitische vrouwen waar de werkloosheid enorm is, en bijna niemand van deze groep inzetbaar is.

In het gelekte e-mailbericht wordt ook medegedeeld dat is aangetoond dat in Nederland de immigratiekinderen een beduidend lager IQ hebben dan autochtone kinderen, en dat 55 procent van de allochtone Marokkanen in Nederland ooit is gearresteerd door de politie.

We kunnen dus concluderen dat de verkiezingsstaf van Hillary Clinton in zijn interne communicatie op de hoogte is van de destructieve gevolgen van de islam immigratie in Nederland en Zweden.

BRON & CONTENT

http://avpixlat.info/2016/10/17/lackta-clinton-mejl-migranter-har-lag-iq-och-sverige-ar-skrackexempel-pa-muslimsk-invandring/

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!