Gericht op landverrader Peter R de Vries

Tags: #pvv #peterrdvries #kominverzet

FB_IMG_1458421521028

Landverrader en moslimknuffelaar Peter R de Vries wilde ook zijn mening weer even kenbaar maken.

Deze extreemlinkse idioot is eigenlijk geen artikel waard maar het is belangrijk dat we in een oorlog weten wie de goede en de slechte zijn.

Want Petertje mag alles zeggen en vinden, en Petertje krijgt een hard piemeltje van al die knusse moskeeën en kopvodden die over straat lopen.

En Petertje vindt het helemaal niet erg dat vluchtelingen ons zoveel geld kosten, nee Petertje verafschuwt alles wat Nederlands is. Petertje vindt het misschien zelfs wel lekker als hij eens gepakt  zal worden door een gelukzoeker met een zware zak. Petertje vindt dat vast geen probleem. Wat een heerlijke verrijking allemaal he Petertje.

Petertje, weet je hoever het al is? Nee he, ik zal het je vertellen.

Het is zover dat jij Petertje, ja jij, kijk mij eens aan. Goed zo, niet huilen, en je hebt geen enkel recht van spreken wanneer jouw naasten het slachtoffer worden van islamistisch geweld. Nee Petertje. Jij bent zelfs medeplichtig wanneer anderen wat overkomt. Want van jou mogen zij komen Petertje. Wat een heerlijke verrijking Petertje.

En je wilde ook even een tweet uitbrengen over Geert he Petertje. Nou je kan weer trots zijn hoor, je moeder zal trots zijn dat jij zo je volk en land verraadt.

Zie ook hoe Hans Teeuwen over Petertje denkt:

2 thoughts on “Gericht op landverrader Peter R de Vries”

  1. er bestaan woordenboeken, lessen Nederlands en voor iemand die zóóó trots is op Nederland, mag je daar best aandacht aan besteden. Om te huilen zo slecht. En dan vind je het gek dat niemand je gehuil serieus neemt. Losers

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!