HALAL ZWEMMEN???

En ja hoor daar gaan we weer. 1 of andere gekke stichting, genaamd stichting Halal zwemmen, gefinancierd door Khalida Al Sayer uit Koeweit gaat halal zwemmen organiseren in Breda. Dit zijn speciale zwemavonden voor vrouwen met kopvodden ofwel moslima’s. Later wil de stichting ook andere activiteiten ontplooien voor kansparels en cultuurverrijkers van het andere geslacht.

12744605_876826885770314_3732378281308681235_n

Er blijkt veel verwarring te bestaan onder het mom van halal zwemmen, daar wij in de westerse wereld direct denken aan alles wat met eten te maken heeft. NEE dus halal zwemmen houdt in: Dat er door de dames gezwommen kan worden op een manier die voor moslima’s is toegestaan. Het is een algemene islamitische term waarmee wordt aangegeven wat toegestaan is voor moslims en niet in strijd is met haram, het tegenovergestelde van halal.

De 1e avond gaat plaatsvinden op 26 maart aanstaande in zwembad Sonsbeeck en is bedoeld om moslima’s uit hun isolement te halen. Isolement? O ja wacht, moslima’s worden nog steeds ernstig onderdrukt!!!

slider4_1

Het zwembad gaat de ramen blinderen om de PRIVACY te kunnen waarborgen, ook richten ze een speciale gebedsruimte in!?

Het blijkt dat er vele goede reactie’s binnenkomen en dat de aanmeldingen ook al goed lopen.

Het is toch van de zotte!!!!!! Kinderen van arme gezinnen krijgen niet eens meer zwemles, schoolzwemmen is afgeschaft, ouderen zijn eenzaam en komen de deur/kamer niet meer uit. Ook hier zie je weer, de moslims/islam sluipt langzaam dichterbij. EEN ECHTE SLUIPMOORDENAAR.

ZIE OOK: HALAL ZWEMMEN FACEBOOK

ZIE OOK: HALAL ZWEMMEN

ZIE OOK: HALAL ZWEMKLEDING

slider6_1

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!