Maar Hema wat doen jullie nu?

Hema Hema toch, tijdens de intocht van Sinterklaas, doen jullie de zwarte pieten mannen uit de ban. Tijdens Pasen leggen jullie geen paaseieren maar verstop eieren in de schappen. Tijdens het suikerfeest richten jullie hele schappen in om de moslims maar tegemoet te komen. Rekken hangen vol met kopvodden en nu? Nu gaan jullie shirts verkopen voor op de gay pride? Uhm Hema, dit is niet HALAL want volgens de islam is homoseksualiteit VERBOTEN!!!!! Hoe komen jullie hiermee weg? Wat vertellen jullie aan jullie moslim klanten? Nee beste Hema, wederom geen goede zet.

 

© HEMA

HEMA viert Gay Pride met worsten- en tompoezenshirts

In de aanloop naar de Gay Pride komende maand in Amsterdam lanceert de HEMA vandaag t-shirts met daarop twee typische HEMA-klassiekers: de tompoes en de rookworst. Er zijn drie combinaties; voor homo’s (worst hartje worst), lesbiennes (tompouce hartje tompoes) en biseksuelen en hetero’s (tompoes hartje worst). Een deel van de opbrengst gaat naar het Gay-Straight Alliance Netwerk.

De gelimiteerde serie shirts (prijskaartje: 10 euro per stuk) is alleen verkrijgbaar in de Amsterdamse filialen aan de Jodenbreestraat, Nieuwendijk, Kalvertoren en Centraal Station.

Promotiestunts
HEMA is niet vies van promotiestunts met kledingstukken. Zo presenteerde de keten afgelopen jaren al t-shirts met de iconische HEMA-rookworsten en een wollige kersttruimet een rookworst erop.

 

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!