BOYCOT DE HEMA! Fatwa van de Hema op Pasen!!

Na Zwarte Piet verdwijnt bij Hema nu ook ALLES wat met Pasen te maken heeft!! Pasen wordt nu ‘voorjaar‘ genoemd in de laatste folder. En Paaseitjes worden ‘chocolade eitjes‘ genoemd. Uiteraard zijn er WEL hoofddoeken en halalproducten bij El Hema te koop. Ze mikken erop dat de moslims het een goed ding vinden dat alle Christelijke symbolen verdwijnen en dat het hun Nederlandse publiek het niks interesseert. Ook als je niet Christelijk bent moet je hiertegen protesteren! Omdat anders de geestelijk armoedige beklemmende middeleeuwse islam de Westerse vrije wereld over neemt. Overal waar islam overheerst, stopt de ontwikkeling en verdwijnt vrijheid. Je ziel verkopen voor een paar euro, schande Hema. BOYCOT DUS DE HEMA , ga er NIET meer naartoe!! HemaMoslims2

17 thoughts on “BOYCOT DE HEMA! Fatwa van de Hema op Pasen!!”

  1. Ik denk dat u de onderstaande verkeerd doet, oftewel dat u de tegenovergestelde geloofsovertuiging hebt, dan de onderstaande.

   ……

   En vermeld in het boek Marjam(Maria) Toen zij zich van haar familie terugtrok naar een oostelijke plaats en een afscherming tegen hen maakte. Toen zonden Wij Onze geest naar haar en hij deed zich aan haar voor als een goedgevormd mens.
   Zij zei: “Ik zoek bij de Erbarmer bescherming tegen jou, als jij godvrezend bent.”
   Hij zei: “Maar ik ben de gezant van jouw Heer om jou een reine jongen te schenken.”
   Zij zei: “Hoe zou ik een jongen krijgen, terwijl geen mens mij aangeraakt heeft; en ik ben geen onkuise vrouw.”

   Hij zei: “Zo is het. Jouw Heer heeft gezegd: ‘Het is voor Mij gemakkelijk. En het is opdat Wij hem tot een teken voor de mensen maken en uit barmhartigheid van Ons. En het is een beslissing die gevallen is.?”
   Dat is Jesus(Isa) de zoon van Marjam, het woord van de waarheid waaraan zij twijfelen.
   God is niet zo dat Hij zich een kind neemt. Geprezen zij Hij! Wanneer Hij iets beslist dan zegt Hij er slechts tegen: “Wees!” en het is.

   bron:Koran, hoofdstuk 19.Maria

  2. God is niet zo dat Hij zich een kind neemt. Geprezen zij Hij! Wanneer Hij iets beslist dan zegt Hij er slechts tegen: “Wees!” en het is.

 1. Als ik hier even op mag reageren dan zal ik het volgende zeggen.

  Het idee van pasen naar voorjaar heeft niks met moslims nodig, dit is gewoon een marketing truc, mensen met een beetje verstand en die nog niet helemaal verzot zijn over de vluchtelingen zullen dit ook weten. als je PAASeitjes en dat soort dingen verkoopt kun je die maar in een bepaalde periode verkopen een paar weken voor pasen tot aan pasen, maar noem je het chocolade eitjes en als je over voorjaar spreken dan kun je zulke dingen van begin maart tot aan de zomer verkopen, en kun je er meer op verdienen. Dit heeft niks te maken met het vluchtelingen probleem, maar met het probleem dan mensen liever via internet kopen, dus veel van jullie zijn hier de oorzaak van en niet de vluchtelingen 🙂

  denk dus maar even goed na voor jullie wat plaatsen.

  1. Heb je de Pepernoten ook nog zien liggen Lilly, en de chocoladeletters? Boycot HEMA. Kwam er trouwens toch al jaren niet meer. Kan mijn kantoorartikelen ook elders kopen. En die halal worst moest ik ook al niet meer. Ging niet zo goed met de HEMA toch?

 2. Het voorjaar is ook maar beperkt tot 2 maanden, dus die gaat niet op. En de eitjes zijn er na Pasen echt niet meer, tenzij je de uitverkoop eitjes bedoelt.

 3. De reclamefolder staat echter vol van de paasartikelen. Volgens het persbericht is “vrolijk voorjaar” een vorm van ontzuiling en secularisme. Dit moet je juist toejuichen ipv afkeuren. Ze geven dus gehoor aan hun grootste doelgroep de atheisten en buigen ze dus niet hun hoofd voor moslims.
  We hebben al decennia lang voorjaarsvakantie ipv paasvakantie en meivakantie ipv pinkstervakantie, of wil jij dat er op zondag de winkels dicht moeten?
  Ik schaar me liever achter een vrolijk voorjaar dan vrolijk pasen. Ik zit namelijk liever op een terras met een biertje met lentekriebels van de zon, korte rokjes en bloemen die uitkomen in het voorjaar te genieten, dan dat ik vier dat Jezus is opgestaan uit de dood. Kennelijk ben jij zo infantiel dat je elk jaar eieren zoekt.
  Ik denk dat je nagekeken moet worden met dit soort ophitserijen en het oproepen van een boycot tegen Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam!

  Hier wat leerstof (als je dat aankan):

  http://www.hema.nl/folder

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Secularisme

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Pasen

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!