Hoe het moet?

Maar wat nu?

Ongeacht de uitkomst van het overleg van de EU en Turkije deze week (waarbij deze laatste dit probleem tot het maximum zullen uitbuiten) is het misschien toch ook eens tijd om te denken wat nu?

We weten allemaal dat grote aantallen mensen binnen zijn gekomen, een klein deel is daadwerkelijk afkomstig uit oorlogsgebied en het leeuwendeel zou dus terecht uitgewezen moeten worden. Maar zoals we allemaal weten, zo eenvoudig is dat niet, zelfs niet als Turkije mee zou werken. Hoe ga je die mensen bijvoorbeeld vervoeren? Per vliegtuig kan alleen als dat speciale vluchten zijn want ze zullen zeker niet allemaal (of allemaal niet) meewerken. Schreeuwen, spuwen, schoppen, dat kun je reguliere passagiers niet aandoen. Per trein is ondenkbaar, dan geef je onze Linksche Gutmensch de perfecte munitie om de vergelijking te trekken met de holocaust. Met bussen? Dat vraagt nogal wat aan beveiliging want die moeten onderweg stoppen voor eten en sanitaire behoeftes. Het zijn geen schoolreisjes, dus je kunt moeilijk met dat gajes naar het eerste het beste wegrestaurant gaan, na de tweede stop zit er niemand meer in de bus.

freightliner-385677_1280 (1)

Per schip dan? Nou je mag er met een gerust hart vanuit gaan dat een passagiersschip na maximaal twee reizen naar de schroothoop kan want dat zit de stront tot aan het plafond, dan komt alleen containervervoer nog in aanmerking en daar is de Rotterdamse haven goed in, maar ja dan komen die Linksche Gutmenschen weer om de hoek kijken!

shipping-1073383_1280

En dat alles zijn dan nog alleen de problemen die gaan spelen in het denkbeeldige geval dat justitie niet voor elke afzonderlijke gelukszoeker meerdere rechtszaken gaat toestaan. Of misschien dacht u dat al die asieladvocaten niet al lange tijd in hun handen liepen te wrijven, gouden tijden breken voor hun aan!

Tijdens wat zappen vanavond kwam ik enkele keren kortstondig bij de NPO langs en je kunt met een gerust hart stellen dat het charmeoffensief reeds is ingezet, nagenoeg alle keren zag ik weer zielige mensen in de modder en de kou zitten en werd er weer benadrukt dat onze veronderstelde humaniteit op een ´goede´ manier mee om dienden te gaan.

Tijd dus om na te denken hoe we ze weer wegkrijgen.

Heeft u een idee hoe het wel moet? Vertel !!

Bron: fenixx.org

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!