De hypocrisie van politiek en media

De hypocrisie van politiek en media

 

De burgerwacht Soldiers of Odin die ook in Nederland op zeer kleine voet actief is om de belaagde autochtone Nederlander te beschermen tegen het (sexuele)geweld en de criminalisering van de maatschappij die de islamitische massa-immigratie met zich meebrengt.

De beweging, kwam dit weekend op voor seksueel belaagde Nederlandse vrouwen en meisjes die waren lastiggevallen door bewoners van het asielzoekerscentrum in Winschoten. Het islamitische twee paspoorten hebbende PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch stelt Kamervragen over de organisatie omdat hij vind dat dit onacceptabel zou zijn. Volgens deze islamitische politicus mogen autochtonen zich klaarblijkelijk op geen enkele manier organiseren om zichzelf te verdedigen, daar waar de politie minimaal wel wat hulp zou kunnen gebruiken.

Afgelopen weekend kreeg de politie in Winschoten een melding over een man uit een asielzoekerscentrum die vrouwen lastig viel in een winkelcentrum. Er bleken inderdaad meerdere vrouwen te zijn die klaagden over vervelend gedrag, de politiewoordvoerder zei dat het in principe niet verboden is als burgers helpen met een arrestatie.

Toch haalt deze actie van enkele bezorgde medeburgers die hun mede-Nederlanders proberen te helpen tegen criminele immigranten de hele dag het nieuws en zelfs de Tweede Kamer, maar niet om ze te bedanken, nee juist om de daad te veroordelen. De media schrijft er schande van en de pro-islamitische krachten in de Tweede Kamer staan op hun achterste benen.

Vergelijk deze overdreven kritische reacties eens met de mierzoete reacties van de politiek na de aanslagen van Nice, Brussel of Parijs waar men het over “Verwarde eenlingen” heeft die de “islam foutief interpreteren” want dat is eigenlijk “de religie van de vrede” enzovoort.

Of wat dacht u van een mars van Erdogan-aanhangers die zonder demonstratieaanvraag dwars door Rotterdam wandelen om hun sympathie te tonen aan een dictatoriale vrijheid-hatende tiran.

Nee daar wordt nauwelijks tot niets aan gedaan. Liever bekritiseert men een klein clubje patriotten dat besluit voor hun medeburgers op te komen dan dat ze ontluikende totalitaire islamitische tendensen bespreekt of probeert aan te pakken.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!