Drammoslim op zijn nummer gezet!

Hahahahaha de Idols deelnemer die wilde voorkomen dat zijn slechte auditie werd uitgezonden, heeft ongelijk gekregen van de rechter.  De 21-jarige Mostafa uit Heemskerk kwam niet best over in de auditierondes en had geëist dat het fragment niet werd uitgezonden. Bekijk de VIDEO HIERRRR:

Volgens de deelnemer heeft producent Blue Circle hem veel te negatief geportretteerd, ook door de slechtste fragmenten achter elkaar te zetten. Bovendien vond hij het oordeel van de jury onnodig hard. Daardoor is een onjuist en heel negatief beeld van hem neergezet. Uitzenden van die beelden zou zijn toekomstige muzikale carrière kunnen schaden, vindt de jongen. De rechtbank veegt die argumenten van tafel. In de maandag gepubliceerde uitspraak staat dat na het bekijken van beelden “geen andere conclusie kan worden getrokken dan dat de auditie ronduit slecht was”. Auditie Mostafa uit Heemskerk stond 23 maart volop in de schijnwerpers met zijn auditie. Niet dankzij zijn stem, maar doordat hij ruim zes uur te laat kwam. Hij mocht na een kort beraad van de jury toch nog zijn vertolking van I Want It That Way  van de Backstreet Boys  laten horen.
Voordat het zover was, vroeg presentatrice Lieke van Lexmond aan Mostafa hoe het kwam dat hij úren te laat was. “Omstandigheden hier en daar. Ik zat in de file”, antwoordde hij nonchalant. In de studio vroeg  jurylid Jamai zich af of de kandidaat zich had verslapen. “Ja. Ik had m’n wekker niet gezet”, antwoorde Mostafa.
De jongen had nog geen tien woorden gezongen of zijn optreden leidde al tot veel hilariteit bij de jury. Jurylid Eva Simons: “Het was gewoon echt slecht. Héél, héél, héél erg slecht.” Mostafa: “Dat is uw mening.” Simons weer: “Nee, dat is de mening van íedereen. Ik dis je niet als persoon, ik dis je skills als zanger.” BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!