Het is CRISIS in Limburg: provincie wordt overspoeld met DUIZENDEN illegalen

Omdat in Nederland bijna HELEMAAL NIEMAND wordt uitgezet (tenzij je blank, Christen en minderjarig bent natuurlijk) vragen steeds meer uitgeprocedeerde asielzoekers om hulp bij GRATIS verblijf in Nederland. Kerken en organisaties in Limburg die zich, met medeweten van de gemeenten, bekommeren om deze mensen kunnen het nog nauwelijks aan. En schijnbaar weigeren moskeeën hun geloofsgenoten te helpen: want daar hoor je nou nooit van gaarkeukens of het aanbieden van opvang? Het aantal illegalen in Limburg dat aanklopt voor hulp, groeit hard. In Heerlen en Maastricht heeft opvangorganisatie het Vlotteam om die reden een opnamestop afgekondigd. In Limburg is een ‘ondergronds’ netwerk actief van stichtingen, kerkelijken en particulieren die (tijdelijk) onderdak bieden aan mensen zonder verblijfsvergunning. Maar ook daar zijn geen bedden meer vrij. Hoeveel illegalen in Limburg verblijven, weet niemand. De schattingen lopen uiteen van ‘tientallen’ tot ‘enkele duizenden’.

2 thoughts on “Het is CRISIS in Limburg: provincie wordt overspoeld met DUIZENDEN illegalen”

  1. Gelukkig maar, die mensen komen tenminste graag werken op vrijwillige basis en zijn ook zo enorm behulpzaam en dankbaar. Probeer maar eens Nederlandse vrijwilligers te vinden als non-profit organisatie, dan kun je lamg wachten!!

  2. grotten genoeg in Limburg,prop ze vol met dat uitschot tot ze geen lucht meer krijgen,vuile banenrovers,verkrachters en moordenaars,ze hebben geen greintje fatsoen,normen en waarden

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!