Is vrijheid nog te redden als we zo doorgaan en islamiseren?

Is de mensheid nog te redden van de duivel op aarde die islam heet?

Hier een stukje schrijfwerk waarin ik je meeneem in de wereld waarin ik leef. Ik, maar ook miljoenen andere mensen die bang zijn en en hun volk en land weg zien vagen.

De levenswijze van vandaag de dag is we overal islamisering zien, naast de 500 moskeeën in ons land zien we ook dat wij ons aanpassen ipv hun aan ons.

We zien media die het verschrikkelijk vindt dat de PVV zo groot is, zij zetten tegencampagnes op en nodigen extreem anti pvv denkers zoals Peter R de Vries uit aan tafel.

vreemd dat mensen die tegen Geert zijn aangiften mogen doen tegen minder uitspraak omdat zij gekwetst zijn 

Ik mag geen aangiften doen terwijl ik ook gekwetst ben door partijen die ons volk verraden en voor open grenzen zijn

Ook in het dagelijkse nieuws zien we steeds vragen terug komen als : hoe kan Geert gestopt worden en wat is het gevaar van de PVV? Maar waarom is media hier mee bezig? Waarom kan niet naar het echte nieuws kijken waarin verteld wordt wat immigratie ons eigenlijk kost, hoe gevaarlijk islamisering is, hoeveel vrouwen en kinderen aangerand worden en hoe snel Nederland van de kaart zal verdwijnen wanneer er niks aan gedaan wordt?

Waarom is het nieuws niet neutraal?! Dat zou ik graag willen. Ik ben toch ook een inwoner van Nederland, sterker nog, ik ben hier geboren en getogen, ik hou van dit land met de bijbehorende cultuur en normen. Ik zal mijn land en volk nooit verlogenen zoals huidige media dat wel doet.

Ik vindt niet dat ik de immigrant op zijn gemak hoef te stellen, ik vindt juist dat hij zou moeten vragen hoe hij zich moet gedragen. Hij is in ons land, zoals ik in jouw huis ben wanneer ik op bezoek kom. Dan pas ik mij aan.

De islam heeft een doel, de wereld veroveren en wij geven ze die mogelijkheid, doordat we ons aanpassen en hun ruimte geven.

De islam maakt misbruik van de vrijheid die zij krijgen, zij hebben vrijheid terwijl zij tegen vrijheid zijn. Zo hebben zij de kans om in vrijheid tegen vrijheid te zijn. Dat moet anders.

Ik ben bang dat wij het op deze manier niet gaan redden, media is tegen ons, politiek is tegen ons, half (links) Nederland is tegen ons en de islam is tegen ons.

Geven we dus toe of gaan we strijd aan?

Loop jij over 10jaar in een kopvod rond of slaan we terug?

Als de islam niet verboden wordt dan moeten wij ze tegenhouden, het is oorlog.

Laten we van Nederland weer een mooi en vredig land maken waarin mensen respectvol met elkaar omgaan, met liefde en vertrouwen. En vooral zonder de duivel.

Wij zijn Nederland en willen dat blijven, wij vieren carnaval, Kerst, Pasen, ZwartePiet etc en dat moeten we zo houden, zij moeten zich aanpassen, niet wij.

Wij leven in een land waarin we alcohol drinken en muziek luisteren en waar men de kans heeft een wippie te maken bij vrouwen die vrijwillig mannen tegen betaling ontvangen, dit is vrijheid, dit is Nederland.

Wat er gaat gebeuren weet ik niet, wat er moet gebeuren weet ik wel.

Ik hoop jij ook.

1 thought on “Is vrijheid nog te redden als we zo doorgaan en islamiseren?”

  1. Dit artikel barst van de spelfouten (bijvoorbeeld ik vindt). Als je een punt maakt, maak het dan goed. Ik denk dat de gemiddelde allochtoon een betere beheersing van de Nederlandse taal heeft dan de schrijver van dit artikel. Het overstijgt zelf het niveau van het basisonderwijs niet!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!