ISIS heeft een terreurcommando in Europa: EMNI

Honderden ISIS strijders staan klaar voor parallelle terreuraanslagen. De theorie dat voornamelijk geradicaliseerde lone-wolves en copycats, al dan niet beïnvloed door ISIS, verantwoordelijk zijn voor de aanslagen in Europa blijkt een misvatting te zijn. ISIS heeft een duidelijke bevelstructuur in Europa genaamd EMNI. De honderden in Europa aanwezige ISIS-strijders staan onder commando van een goed geleide organisatie die opereert onder de naam EMNI. EMNI staat onder leiding van ISIS propagandachef Abu Muhammad al-Adnani die vervolgens verantwoording aflegt aan een groep hoge ISIS-officieren.
Het plan van EMNI is om na de aanslagen in Frankrijk en België te komen tot gecoördineerde gelijktijdige aanslagen in Duitsland, Frankrijk en Engeland. De ISIS strijders in Europa krijgen via tussenpersonen van EMNI hun instructies en de benodigde wapens en bommenmateriaal, en komen de dag voor de daadwerkelijke aanslag in kleine groepjes bij elkaar. Deze ISIS-strijders worden door EMNI geselecteerd en getraind. Ze vormen slapende cellen tot EMNI de tijd rijp acht om in actie te komen. Doelen voor de aanslagen worden eveneens door EMNI geselecteerd alsook op welke manier de aanslagen gepleegd worden. Dit inkijkje in de werkwijze van ISIS in Europa is gegeven door de geradicaliseerde 27- jarige Harry Sarfo, Ghanees van geboorte en voorheen werkzaam als postbode in Bremen, Duitsland. Deze spijtoptant, die in voorarrest zit, gaf deze informatie deze week in een interview met een correspondent van de New York Times.
Zijn verhaal bevestigt wat de veiligheidsdiensten al vermoedden. Namelijk dat ISIS haar strijdtoneel verplaatst naar Europa. De verliezen in Syrië en Irak zouden gecompenseerd moeten worden met aanslagen in Europa. ISIS-strijders worden geworven in Europa, maar komen ook via de vluchtelingenstromen vanuit het Midden-Oosten Europa binnen. Topprioriteit voor de veiligheids-en inlichtingendiensten is om te infiltreren binnen EMNI. ISIS-terreur in Europa heeft een naam gekregen. Het is al meer oorlog dan we denken. – BRON – DONEER OOK AAN GOEDE JOURNALISTEN HIERRR

ISISEMNI

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!