Jaaroverzicht 2016: aanvallen op Kerken door cultuurverrijkers & links in Nederland

Hierbij een kleine selectie van de vele aanvallen op Kerken in Nederland in 2016. Waar je waarschijnlijk helemaal niet van hebt gehoord, aangezien de NOS het waarschijnlijk leuk vindt als Christenen worden aangevallen. Maar als er eens een brandje of iets in een moskee is, dan is het gelijk een ‘terroristische aanval’. Juist. Enfin, lees en huiver:

  1. 18 juli, Leeuwarden: een Kerk is daar aangevallen door een LICHTGETINTE man, en heeft daar enorme vernielingen aangericht, lees er HIERRR meer over.

  2. 5 mei, Tegelen: De Theresiakapel is vernield en beklad met Arabische leuzen en hakenkruizen. Een bewuste aanval dus, lees er HIERRR meer over.

  3. 2 april, Dordrecht: linksgekkies bezetten de Grote Kerk in Dordrecht en hangen zelfs spandoeken op vanaf de toren. Voor Christenen hoef je in Nederland schijnbaar geen respect te hebben, voor moslims des te meer , lees er HIERRR meer over.

  4. 23 & 24 december, Utrecht: Terreurbeweging Islamitische Staat heeft 23 december een lijst met doelwitten gepubliceerd aan jihadisten, BRON. Op de lijst staan kerken in de VS, Canada, Frankrijk en Nederland. En op 24 december is de Augustinuskerk in Utrecht aangevallen: deuren zijn met geweld geopend, Bijbels zijn VERSCHEURD, processiekruis is vernield. Meer HIERRR.

  5. 19 juli, Den Haag: getinte man is veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf voor poging tot moord Koster van en IN de Hartebrugkerk in Leiden, waar de koster een schedelbasisfractuur aan overhield. Meer HIERRR.

  6. Geïnteresseerd in meer anti-Nederlandse criminaliteit? Kijk dan eens HIERRR…..

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!