Jaylee (4) krijgt elleboogstoot

Jaylee (4) krijgt elleboogstoot van voorbijganger

Moeder Nancy is radeloos en kwaad. Ze fietst met haar dochter in Venlo als een voorbijganger ze een duw geeft. Daar blijft het niet bij. Jaylee van 4 krijgt een elleboogstoot van de man en loopt een blauw oogje op.

Nancy kan er nog steeds niet over uit. Ze was met een vriendin en haar kinderen op weg om een heerlijke picknickmiddag te houden. Twee volle tassen met lekkers aan de fiets. Ze wil een parkeerterrein op fietsen als er een man aan komt lopen. Ze probeert hem te ontwijken maar hij loopt op ze af. “Hij geeft een klap op mijn fiets, waardoor ik nog net af kan stappen. Dan hoor ik mijn dochter plotseling hard schreeuwen en huilen en ik zie haar zonnebrilletje op de weg vliegen.”

Totaal verbijsterd bekommert Nancy zich direct om haar dochter. “Ik riep de man nog toe dat hij dit niet kon maken. ‘Je slaat gewoon een kind!’” Het lijkt hem niet veel te doen. Volgens Nancy roept hij “ik weet wat ik gedaan heb, het maakt mij niets uit, moeten jullie maar uit de weg gaan”.

Signalement

Jaylee loopt een blauw oog op en heeft de contouren van de zonnebril in haar gezicht staan. Eenmaal thuis besluiten ze de politie in te schakelen. Die neemt de zaak hoog op en raadt Nancy aan om aangifte te komen doen. Nancy hoopt dat mensen die iets gezien hebben zich melden bij de politie. De man zou rond de 50 jaar zijn, heeft donkerblond grijzend haar en droeg een driekwart spijkerbroek en een shirt met tekst erop.

De kleine Jaylee heeft nog veel pijn aan haar gezicht, zegt Nancy. “Het heeft grote indruk op haar gemaakt. Ze heeft het steeds over die stoute meneer. Het is een idiote situatie. Ik was in shock dat zoiets op straat met een klein kind kan gebeuren.”

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!